Byłoby ekstra wybrać się razem
P.S. A jak słodka Dream przypadkiem wyląduje w mojej torebce i pojedzie ze mną do Gliwic to zaręczam, że nie będę miała z tym nic wspólnego
Moderator: pastuszek
No i to rozumiemCynthia pisze:To ciocia Anula dostanie dwie białe, a cioci malinie damy Feniksa i Morfeusza
No to pięknie, jesteśmy umówieni. Ale żeby jasne było - ja mam na myśli DSmalina8777 pisze:No i to rozumiemCynthia pisze:To ciocia Anula dostanie dwie białe, a cioci malinie damy Feniksa i Morfeuszazasada wszystkich obowiązuje
Wiedziałam że jest w tym jakiś haczykCynthia pisze: No to pięknie, jesteśmy umówieni. Ale żeby jasne było - ja mam na myśli DS
To ja jednak nigdzie nie jadęCynthia pisze:To ciocia Anula dostanie dwie białe, a cioci malinie damy Feniksa i Morfeusza
Oj tam, oj tam... 3 świnki czy 5 świnek co to za różnicaAnula pisze:To ja jednak nigdzie nie jadęCynthia pisze:To ciocia Anula dostanie dwie białe, a cioci malinie damy Feniksa i Morfeusza
Powiedz to mojemu mężowi, jakbym wróciła z kolejnymi świniami to w domu byłoby takCynthia pisze:Oj tam, oj tam... 3 świnki czy 5 świnek co to za różnicaAnula pisze:To ja jednak nigdzie nie jadęCynthia pisze:To ciocia Anula dostanie dwie białe, a cioci malinie damy Feniksa i Morfeusza