Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Prawie 8 kg szczęścia & tymczasy
U mnie Sztygar też spadł, Pimpuś z Agentem też wyglądają na mniejszych. Może to kwestia wiosny i presji bycia fit na lato? 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
No mam nadzieję, że to tylko to. Cześka też zrzuciła wagę. Pewnie dlatego, że ciągle ucieka przed Gaią. A Gaika to mały złośliwiec, i gania ją dla zasady. Wyszkoliły ją białasy nie ma co...Panna Fiu Fiu pisze:U mnie Sztygar też spadł, Pimpuś z Agentem też wyglądają na mniejszych. Może to kwestia wiosny i presji bycia fit na lato?
W sobotę dwa prosiaki wyjeżdżają, i na stanie zostanie 12 sztuk
Mentalnie przygotowuje się, by po weekendzie zacząć znów łączyć Destiny i Flow
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Matko i córkoCynthia pisze:Rano w pośpiechu szykowaliśmy się z mężem do wyjazdu na jakieś 4-5 godzin. Słyszę charczenie w klatce muszkieterów - słucham. Chomik! Chomik charczy. Szybka decyzja - bierzemy ją ze sobą, będę przejeżdżać obok naszej dr Izy, to zajrzę. Jedziemy na złamanie karku, bo lekkie opóźnienie. Miracle oburzona - bośmy ja od koryta oderwali. Zawiozłam męża i do dr Izy. Dr słucha z jednej, z drugiej.... nic. Zdrowa świnia. Pani dr bierze Miracle do góry patrzy jej głęboko w oczy i mówi, że wariatów z nas robi, ze mnie z niej i że tak nie można. I wierzcie mi, na tym puchatym pyszczku wykwitł... złośliwy uśmiech mówiący jasno: "Wiem, bawi mnie to do łez"One się chyba umawiają. Bo Duzi gdzieś ostatnio ciągle znikają, więc trzeba sprawdzić, gdzie. No to kto udaje chorą? Ciągniemy źdźbło siana, kto wyciągnie najkrótsze udaje chorą. Kto? Chomik? Zaczynaj Grrr uchu uchu grrrr... Znowu się dali zrobić - naiwniacy![]()
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A kto Ci powiedział, że nie potrafią, przecież były u mnie na DT, a te moje są dobrymi nauczycielamiAnula pisze:Matko i córkoCynthia pisze:Rano w pośpiechu szykowaliśmy się z mężem do wyjazdu na jakieś 4-5 godzin. Słyszę charczenie w klatce muszkieterów - słucham. Chomik! Chomik charczy. Szybka decyzja - bierzemy ją ze sobą, będę przejeżdżać obok naszej dr Izy, to zajrzę. Jedziemy na złamanie karku, bo lekkie opóźnienie. Miracle oburzona - bośmy ja od koryta oderwali. Zawiozłam męża i do dr Izy. Dr słucha z jednej, z drugiej.... nic. Zdrowa świnia. Pani dr bierze Miracle do góry patrzy jej głęboko w oczy i mówi, że wariatów z nas robi, ze mnie z niej i że tak nie można. I wierzcie mi, na tym puchatym pyszczku wykwitł... złośliwy uśmiech mówiący jasno: "Wiem, bawi mnie to do łez"One się chyba umawiają. Bo Duzi gdzieś ostatnio ciągle znikają, więc trzeba sprawdzić, gdzie. No to kto udaje chorą? Ciągniemy źdźbło siana, kto wyciągnie najkrótsze udaje chorą. Kto? Chomik? Zaczynaj Grrr uchu uchu grrrr... Znowu się dali zrobić - naiwniacy![]()
Dobrze, że moje nie potrafią korzystać z internetu i nie poczytają, że da się tak udawać
-
Dorka
Ja zamówiłam Bunny Basic w Hipciu, bo takie zdrowe... Chciałam mieszać z CC i CN, ale muszę wpychać do ziół, żeby się nie zmarnowało.
-
Lusia123
Ma nadczynność tarczycy ?Cynthia pisze: Tydzień temu odstawiliśmy leki, w maju badania i się okażę, czy tarczyca zaskoczyła i działa...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
tak, ma nadczynność tarczycy, sprawdzamy czy leki ją unormowały 
-
Lusia123
Czyli da się u was leczyć lekami nie było pod tym kątem operacji ?(pytam ,bo moja świnka ma objawy naczynności tarczycy i chce się rozeznać w temacie)
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Oczywiście, lekami, leczymy się od października, wyniki ładnie schodzą, dlatego próbujemy wyjść z leków...Lusia123 pisze:Czyli da się u was leczyć lekami nie było pod tym kątem operacji ?(pytam ,bo moja świnka ma objawy naczynności tarczycy i chce się rozeznać w temacie)
Jakie wyniki T4 ma twoja świnka?
-
Lusia123
My na wyniki jeszcze czekamy wczoraj dopiero była pobrana krew