✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
cappuccino

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: cappuccino »

Nie ma za co :102:
Ja to się sama dziwię, że jeszcze na prosiaka alergii nie dostałam. Bo na inne zwierzęta to od razu mam. Mam nadzieję, że nigdy do tego nie dojdzie.

No, ale mamy szczęście, że ta medycyna do przodu idzie. Jak byłam mała, to całą podstawówkę Zyrtec brałam, bo uczulało mnie wszystko, co tylko mogło, strach było z domu wyjść :lol: A po Zyrtecu jak zombi się chodziło.

No i podobno jest tak, że na dany alergen się człowiek przyzwyczaja, tylko wystarczy odczekać. Wtedy np, na swoje zwierze nie jest się uczulonym, ale na inne już tak.

Ale alergolog na pewno więcej pomoże! No i są teraz te odczulania. Chociaż ja nigdy tego nie robiłam, bo mamie ktoś kiedyś powiedział, że można od tego umrzeć i gdzieś mi to w głowie zostało :roll:

No, ale temat o prosiakach! Ja się pytam: Gdzie nowe foty? Mogą być zabobione, wiadomo przecież, ze to norma :D

:buzki:
Arya90

Post autor: Arya90 »

Długo mnie nie było, a tu widzę już DT pełną parą :D
katiusha

Post autor: katiusha »

No proszę - chłopaki już zaklepani! :fingerscrossed:
Ja jak sprzątam klatkę, to stadko bobkuje pod kaloryferem, a jak zabieram się do sprzątania pod kaloryferem, szybko biegną i ubogacają czystą klatkę :lol:
:lol: W aptece takie kropelki do oczu od alergii kup sobie. Bez recepty są . Mi pomogły :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Lilith już niedługo Zoobotanica! czas się zgrać! Bo oczywiście jedziemy! :yahoo:
Może zwiedzimy jeszcze zoo we Wrocławiu? a Darek będzie miał wolne? jak mu teraz wypada zmiana?
Spotkamy się z innymi postrzelonymi świnkomaniakami :jupi: co nie dortezka? ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dzima a kiedy jedziemy? Sobota czy niedziela? Darek idzie niby do pracy ale w poniedziałek będzie pytał czy może wziąć urlop i łatwiej byłoby w niedziele na pewno żeby wziął wolne.

Kto jedzie z nami jeszcze? Jak będzie pełny samochód i zrzucimy się na paliwo to wyjdą grosze ;) Siula? Kto jeszcze chciał? Bo ni pamiętam.. :redface:

Ja się przyznam, że prawie o tym zapomniałam i mi się w nocy wczoraj przypomniało :P
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Fajnie zapowiadają się te targi :) Może w przyszłym roku się uda... W sumie do Wrocka jakieś 200 km... Ale z gipsem ciężko :( no i jeszcze Tż musiałby miec wolne :roll:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Mi obojętnie.
Nie pamiętam kto jeszcze chciał...na pewno się odezwie. A jak wygląda program na Zoobotanice? co tam będzie w sobotę a co w niedzielę?
Możemy jechać nawet na 2 dni :twisted: i trochę zabalować
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Buahahaha o do kogo się wbijamy na nocleg? Dorotezka? :twisted: :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Tu jest plan targów http://www.wigor-targi.com/targi,1026,P ... argów.html przeczytałam całość wygląda na to, że w oba dni dzieje się to samo, więc nawet nie ma sensu być od soboty a w niedzielę pewnie o tyle lepiej, że będą wyniki tych psich i kocich konkursów ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ok. to teraz zależy od Darka w który dzień pojedziemy, ale rzeczywiście niedziela lepsza...zobaczymy zwycięzców 8-)
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”