Dzięki za kciuki, udało się. Gaia i Czesia siedzą razem, Cześka wyluzowana, Gaia chyba mimo wszystko tęskni do białasów. Cześka dziś nawet podskoczyła z radości ze dwa razy.
Może idąc za ciosem wrócę do łączenia Destiny i Flair...
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
-
malina8777
Re: Prawie 8 kg szczęścia & tymczasy
Koniecznie idź za ciosem
bardzo się cieszę że u Ciebie zgodnie, połącz jeszcze mi kogoś ( nawet z zewnątrz z Kapselkiem)
wiem ze dasz radę 
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Super wieści. No tak, Cynthia ma takie zdolności, że połączy każde wredne świnie 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Każde tylko nie swojeAnula pisze:Super wieści. No tak, Cynthia ma takie zdolności, że połączy każde wredne świnie
- Anula
- Kontakt:
Ależ Twoje świnie nie są chyba aż takie wredne?! Mocno wierzyłam, że świnie Pani Prezesowej świecą przykładem. A może one po prostu nie wiedzą, że powinny świecić i trzeba im to uświadomićCynthia pisze:Każde tylko nie swojeAnula pisze:Super wieści. No tak, Cynthia ma takie zdolności, że połączy każde wredne świnie
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Toż ja im tłumaczę o świeceniu, a one słuchają, rozumieją, zapamiętują, ale wraz ze zjedzeniem kolejnej porcji warzywek, jak to u świnki - jedno wchodzi - drugie wychodzi. No to jak wchodzi warzywko, to wiedza wychodzi wiadomo którą stroną. Tak to już jest - nie pomieści się tyle w tak małej śwince 
- Anula
- Kontakt:
Ale u nich nie wychodzą wiadomości tak istotne jak to o jakiej porze drzeć się o jedzenie (najlepiej o każdej), co oznacza szeleszczenie worka czy dźwięk krojenia. Za to wylatuje to, czego się je uczyło. To zupełnie jak u mężczyznCynthia pisze:Toż ja im tłumaczę o świeceniu, a one słuchają, rozumieją, zapamiętują, ale wraz ze zjedzeniem kolejnej porcji warzywek, jak to u świnki - jedno wchodzi - drugie wychodzi. No to jak wchodzi warzywko, to wiedza wychodzi wiadomo którą stroną. Tak to już jest - nie pomieści się tyle w tak małej śwince
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Anula, informacje o jedzeniu, reakcje na worek i krojenie - z tym świnka się rodzi, to jest w niej zakorzenione więc nie wyjdzie, cała inna edukacja wychodzi z bobem by zrobić miejsce na JEDZONKO!Anula pisze:Ale u nich nie wychodzą wiadomości tak istotne jak to o jakiej porze drzeć się o jedzenie (najlepiej o każdej), co oznacza szeleszczenie worka czy dźwięk krojenia. Za to wylatuje to, czego się je uczyło. To zupełnie jak u mężczyznCynthia pisze:Toż ja im tłumaczę o świeceniu, a one słuchają, rozumieją, zapamiętują, ale wraz ze zjedzeniem kolejnej porcji warzywek, jak to u świnki - jedno wchodzi - drugie wychodzi. No to jak wchodzi warzywko, to wiedza wychodzi wiadomo którą stroną. Tak to już jest - nie pomieści się tyle w tak małej śwince
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dzień sprzątania świńskiego świata i ważenia świńskich zadków
Flow 875g/897g
Whisper 835g/840g
Raspberry 735g/741g
Dream 899g/906g
Miracle 973g/972g
Ginger 1028g/1044g