☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
KiteeKatt

Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D

Post autor: KiteeKatt »

Dalej jestem rozbawiona :lol: A może na wybiegu, w ramach treningu, umieszczasz im miny? :szczerbaty: Odliczamy :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

KiteeKatt pisze:umieszczasz im miny? :szczerbaty: Odliczamy :fingerscrossed:
Nieee to dziewczyny zostawiają miny katiushy, a ona chodzi tak, żeby nie wdepnąć Obrazek :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Lilith88 pisze:hahaha te panny to mają dobrze, a powinny mieć musztrę czy coś a one same plusy z wojska czerpią :lol:

Już się doczekać relacji z doświnienia i łączenia doczekać nie mogę!! :szczerbaty:
ja też, ale zaczynam się denerwować. Trzymajcie kciuki, raz,.. żeby w piatek mrozu nie było, dwa za szczesliwa podróż maleńkiej, trzy... żebym jakoś ja dostarczyła na Centralny, bo nerwa mam strasznego, buuuuuuuu :cry:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Nieee to dziewczyny zostawiają miny katiushy, a ona chodzi tak, żeby nie wdepnąć Obrazek :laugh:
U mnie to wieczny tor przeszkód, skutecznie odstraszający wrogów Obrazek :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

hahaha fakt ja też mam masę min :lol:

Jolka będzie dobrze :fingerscrossed:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: Miny!!! No tak...Powinnam pomyśleć o torze przeszkód. Musztra nie bardzo wychodzi, bo jak TŻ wczoraj chciał towarzystwo spod sofy wyprosić, zajrzał pod i krzyknął "Zbiórka!!", a one sie tyłkami odwróciły.
Dzima - na szczęście to nie krowy :szczerbaty: , bo bym miała niezłe pole minowe na chacie :shock:
Jolka nie smutaj się i nie denerwuj, będzie dobrze Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

katiusha pisze::rotfl: Miny!!! No tak...Powinnam pomyśleć o torze przeszkód. Musztra nie bardzo wychodzi, bo jak TŻ wczoraj chciał towarzystwo spod sofy wyprosić, zajrzał pod i krzyknął "Zbiórka!!", a one sie tyłkami odwróciły.
Dzima - na szczęście to nie krowy :szczerbaty: , bo bym miała niezłe pole minowe na chacie :shock:
Jolka nie smutaj się i nie denerwuj, będzie dobrze Obrazek
Bo świniaki trenują kiedy im się podoba, a nie kiedy się krzyczy "Zbiórka" :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

Mój luby zapomniał, że to nie karne wojsko :lol:

Laseczki - ogłaszam uroczyście! Powrót kuwety zakończony sukcesem :szczerbaty: Laski w końcu zakminiły, że to kibelek. Widziałam dziś Polę, która leżakowała na pięterku, podniosła się, zeszła, siknęła w kuwetę i wróciła na pięterko :jupi:
Po ilości nasikanej stwierdzam, że Ninka tez tam sika.

No i pochwalę się prezentami od mojej koleżanki - żołnierza-Hiszpanki. W prezencie gwiazdkowym laski dostały od niej dwa hamaczki. Jeden zawiesiłam - chyba się podoba :102:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Hamak super :D zazdroszczę używanej kuwetki :D może jak Bobi i Lusia zamieszkają razem to też polubią kuwetę :laugh:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

No hamako-norka pierwsza klasa! To jest minus mojej zagrody, że nie mogę hamaczków zawiesić..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”