?
?Te Twoje świniaki ta będą miały prawdziwy pałac
 Tyyyle miejsca
 Tyyyle miejsca  Ale fakt, wersalka też może się przydać! Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się
 Ale fakt, wersalka też może się przydać! Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się 
Moderator: pastuszek
 ?
? Tyyyle miejsca
 Tyyyle miejsca  Ale fakt, wersalka też może się przydać! Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się
 Ale fakt, wersalka też może się przydać! Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się 
Bo pastuszek nie sprzedaje na raty...jeszcze nie....Assia_B pisze:Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaPowinna wprowadzić Raty 0%Dzima pisze:Bo pastuszek nie sprzedaje na raty...jeszcze nie....Assia_B pisze:Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się

drugie mój luby ma u rodziców w piwnicy
 drugie mój luby ma u rodziców w piwnicy  
  także myślę, że powinni być zadowoleni, tylko ile żwirku będzie szło
 także myślę, że powinni być zadowoleni, tylko ile żwirku będzie szło   
  Z resztą i tak została u rodziców...
 Z resztą i tak została u rodziców... także akurat chwyty są dla mnie najgorsze
 także akurat chwyty są dla mnie najgorsze  
 Jestem wirtuozem wręcz hihi
 Jestem wirtuozem wręcz hihi 
 a ja się uparłam na tego mojego inżyniera xD no nic może za pare lat okaże się, że to dobra inwestycja
   a ja się uparłam na tego mojego inżyniera xD no nic może za pare lat okaże się, że to dobra inwestycja