Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Zdjęcia

Post autor: Assia_B »

Z czego dajesz korki :)?

Te Twoje świniaki ta będą miały prawdziwy pałac :D Tyyyle miejsca :) Ale fakt, wersalka też może się przydać! Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się :P
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Assia_B pisze:Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się :P
Bo pastuszek nie sprzedaje na raty...jeszcze nie.... :szczerbaty: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Dzima pisze:
Assia_B pisze:Trzeba to jakoś pogodzić i pokupować na raty, w sensie nie wszystko naraz, w ogóle nie myślę o zadłużaniu się :P
Bo pastuszek nie sprzedaje na raty...jeszcze nie.... :szczerbaty: :laugh:
Powinna wprowadzić Raty 0% :szczerbaty:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Wersalkę można kupić za 100zł na olx używaną. Gdyby była już w tym mieszkaniu to i tak byłaby używana ;p to co ja się będę przejmować,biurko też za 100zł się kupi :) drugie mój luby ma u rodziców w piwnicy :D
No a z prosiakami doszliśmy do ładu i składu będzie 150x50 lub 60 bo nie wiemy ile jest dokładnie miejsca za drzwiami ale do tego będzie zrobione duuuże piętro :D także myślę, że powinni być zadowoleni, tylko ile żwirku będzie szło :idontknow:
Korki z matematyki (podstawówka i gimnazjum) i uczę gry na gitarze

Hahahaha całe szczęście, że wyposażenie szyję sama ;p
Assia_B

Ja mam gitarę... Znam podstawowe chwyty, ale granie to mi niestety nie wychodzi :( Z resztą i tak została u rodziców...
Harvejowa

Ja jestem po szkole muzycznej ;) także akurat chwyty są dla mnie najgorsze :laugh:
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Przy tak wielkiej kuwecie nie taniej by wypadło wyłożenie całości materacykami, albo kocykami, a żwirek tylko do małej kuwety? Ja mam taką dużą zagrodę i zrezygnowałam z kuwety jako takiej, na podłogę kładę tylko grubo koce. Zamiast kuwety stoi spód od klatki 60 cm, w nim żwirek i trochę siana, a nad kuwetą paśnik z sianem.
katiusha

Post autor: katiusha »

Ja najlepiej gram Małżowi na nerwach :lol: Jestem wirtuozem wręcz hihi :szczerbaty:
Harvejowa

kimera znając życie tak się to skończy...chociaż zastanawiam się jak to wypada podliczając koszt prania (prąd +woda) a żwirek, który na takiej przestrzeni sprząta się wybiórczo i raz na kilka dni wymienia całość.... kurcze mogłam się zakochać w jakimś stolarzu żeby mieć trociny za free :laugh: a ja się uparłam na tego mojego inżyniera xD no nic może za pare lat okaże się, że to dobra inwestycja :rotfl:
Harvejowa

katiusha z graniem na nerwach też radzę sobie wyśmienicie ;p piękna sprawa :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”