Małe świnkowe osobistości =)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Małe świnkowe osobistości =)
Ja to zawsze powtarzam ''jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma". Jeżeli nie leje się krew, warto przeczekać. Może się dotrą xd
- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Jasne, dlatego czekam na rozwój sytuacji
Mania i Lusia to chorowitki, więc pewnie Paprotta czuje się pewnie. Aktualnie leży na norce, w której siedzą dziewczyny i oczywiście jest pisk, bo ktoś po nich łazi 

- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
No, u nas miała duże stado zdrowych świń, a i dziewczęta nie dawały sobie na kuper wejść... Mimo wszystko nie wykazywała agresji.
Podpis usunięty przez administratora.
- Skiti
- Kontakt:
No widzisz, JD... A dziś rano np. podeszła do Lusi i użarła ją w tyłek 3x. I to nie przy misce, czy w jej domku, tylko Lucycha stała gdzieś na boku. Najważniejsze, że futro nie leci i nie ma rozlewu krwi 
Dzięki pastaciasta
Mania mi zjechała sporo na wadze w ciągu dwóch dni, ma biegunkę wodnistą od wczorajszego popołudnia. Dziś już jest lepiej. Zmieniliśmy antybiotyk. Makabra, przez co ta świnka przechodzi. W latach świetności ważyła 900 gram (była gruba. Jej prawidłowa waga ze względu na małe rozmiary to 800 gram), a teraz kuźwa waży 550!
Dokarmiam ją papką, daje dużo wody. Nie jest osowiała, tylko wczoraj siedziała nastroszona jak przyszłam z pracy. Po zmianie antybiotyku i odstawieniu tamtego, jest poprawa w zachowaniu i bobach.

Dzięki pastaciasta

Mania mi zjechała sporo na wadze w ciągu dwóch dni, ma biegunkę wodnistą od wczorajszego popołudnia. Dziś już jest lepiej. Zmieniliśmy antybiotyk. Makabra, przez co ta świnka przechodzi. W latach świetności ważyła 900 gram (była gruba. Jej prawidłowa waga ze względu na małe rozmiary to 800 gram), a teraz kuźwa waży 550!

- Skiti
- Kontakt:
yyyy, przepraszam bardzo, widziałaś może ogórka? Taki zielony, wodnisty gość...

- Skiti
- Kontakt:
Wygląda trochę jak Obcy