Wafel został sam

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Batman węgielek został sam

Post autor: Asita »

A no!!! Ja wiedziałam, że to któryś z takich bardziej mi znanych, tylko nie wiedziałam, gdzie mi dźwięczy :lol: Przecież to nim Balbi pomiatała :laugh: A teraz będzie się chwalił nowemu kumplowi, jaką to niezłą laskę w odległych krajach poderwał :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Asita pisze: A teraz będzie się chwalił nowemu kumplowi, jaką to niezłą laskę w odległych krajach poderwał :lol:
ale to pomiatanie oczywiście pominie :szczerbaty: jeszcze doda, że to taka twarda laska była, sznyte na brzuchu miała a jednak jego wybrała! :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
katiusha

Post autor: katiusha »

No to będzie snuł koledze wieczorami, po kolacji, opowieści spod drzewa sandałowego przy parującym bobowisku.. Obrazek
lubię

Post autor: lubię »

Nie, nie, on opowie, jak się za nim taka jedna uganiała - nawet fajna była, ale on nie lubi łatwych 8-) Wtedy Batman opowie, że miał harem i eunucha na posługi... :szczerbaty: A niech siedzą i gadają, ważne że mają do kogo :jupi:
Awatar użytkownika
ognista koza
Miejscowość: Poznań/Łódź
Kontakt:

Post autor: ognista koza »

Jedziemy z Batmanem na urlop - część wyprawki zakupiona teraz tylko ją dać do obróbki krawieckiej. Po świętach część druga zakupów no i kudłatek vel Tłiti ( i co mi tam jeszcze do głowy wpadnie), będzie mógł walizki pakować. i dwa futerka do głaskania będą :102:
Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Super :jupi:
A czy będzie możliwość kiedyś odwiedzić Tłitiego (czy jak kolwiek będzie się nazywał) i wymiziać futro? :roll: :102:
Udanego urlopowania się :buzki:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Świetnie! :jupi:
Awatar użytkownika
ognista koza
Kontakt:

balbinkowo pisze:Super :jupi:
A czy będzie możliwość kiedyś odwiedzić Tłitiego (czy jak kolwiek będzie się nazywał) i wymiziać futro? :roll: :102:
Tak oczywiście będzie możliwość takowa, Tylko wcześniej o stosownego cynka poproszę jakimś kanałem komunikacyjnym :102:

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

ognista koza pisze:
balbinkowo pisze:Super :jupi:
A czy będzie możliwość kiedyś odwiedzić Tłitiego (czy jak kolwiek będzie się nazywał) i wymiziać futro?:roll::102:
Tak oczywiście będzie możliwość takowa, Tylko wcześniej o stosownego cynka poproszę jakimś kanałem komunikacyjnym :102:
Oczywiście, że napisze, zapytam czy można by w danym terminie zajechać, wymiziać :102: Dzięki :buzki:
Awatar użytkownika
ognista koza
Kontakt:

"]
balbinkowo pisze: Oczywiście, że napisze, zapytam czy można by w danym terminie zajechać, wymiziać :102: Dzięki :buzki:
No spoko :102: Klatka 100 zamówiona, wyprawka prawie w komplecie, tłiti może się wprowadzać w przyszłym tygodniu, albo jak tam Oldzah będzie pasowało :)

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”