Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Rozetka

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: Rozetka »

Oj jest. Jak Ali nie widać i słychać a są małe świnki, kaczki, kurczątka albo króliki to trzeba jej szukać w kurniku albo w przedsionku chlewa.
Do małych krów nie podchodzi. Raz byliśmy u Cioci akurat krowa się cieliła pomagałam cioci ze słomą Ala podejrzała i wypaliła.

Mamo ta krowa jak kupa pupa się rodzi...

I to zdarzenie najczęściej wspominane jest. :lol:
Foggy

Post autor: Foggy »

Natasza pisze:Moje oczko w głowie, kocham wszystkie prośki i o wszystkie dbam tak samo ale on był pierwszy ,długo o niego walczyłam i jest moim słodkim ptysiem :love:
Właśnie, najlepsze uczucie to to odwzajemnione. Myślałam, że żaden prosiek nie przebije Cziżusia, bo był w tym okresie mojego życia tak wyczekany... A tu pojawil się Milo i wywrócił wszystko do góry nogami. Właśnie przez odwzajemnianie :) Fsiiek jet ewidentnie do Ciebie przyzwyczajony, myślę że nikomu by się po dupce miziać nie dał :love: :love:
nana81

Post autor: nana81 »

Piękne masz to stadko. A ja głupia obiecałam mężowi, że jak zgodzi się na dwie to już nigdy więcej nie będzie :(

Ale już plan doświniania jest i musi tylko poczekać na realizację 8-)
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Nana nop co ty ja mojemu obiecałam tylko jedną, potem oczywiście drugą bo jedna sama być nie może i się okazało że inna pleć... ciąża . . . miały być dwie według USG a były 4 więc miałam młode oddać : w sensie on tak myślał a ja wiedziałam swoje ale mu przytakiwałam :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Nejvii

Post autor: Nejvii »

U nas też miała być jedna, no ale sama nie bardzo.. dwie. I co? Cały plan poszedł w p... i już planujemy pierwsze dzieciaki. Ba, już wiemy że przynajmniej jedno dziecię zostanie u nas! :)
nana81

Tylko, że moje panny brane z :spsm: i z całą pewnością to są dziewczyny. Po wszystkich opowieściach mąż nawet z dopłatą nie weźmie prosiaka ze sklepu tak, żebym mogła liczyć, że będzie kinder niespodzianka ;)

Co do sklepów niestety u mnie te kinder niespodzianki są prawie pewne. Byłam ostatnio w dwóch dużych sklepach i w każdym samice były trzymane z samcami :sadness:
Powiedziałam facetowi, że przecież trzeba rozdzielić. Facet wypadł na mnie, że nie mają jak (a obok wolna klatka), że to nie jego sprawa i nie będzie się tym zajmował. Zagrodziłam mu drogę i powiedziałam (na pół sklepu), że zależy im tylko na kasie, że mają niesprawdzone świnki i połowa może być w ciąży a młode urodzą się chore. Warknął coś pod nosem i poszedł.
I tak jestem dumna z siebie bo w tym czasie jakieś dwie osoby oglądały świnki i zrezygnowały. Napisałam też do Mario ale nie wiem czy ktoś ze stowarzyszenia tam był
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Brawo:)
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Nana gratulacje ;) tak trzymać ;)
nana81

Maja1983 pisze:Nana gratulacje ;) tak trzymać ;)
Oj tam. Nic specjalnego nie zrobiłam :redface:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Jak to nic :D ZAREAGOWAŁAŚ :D nie wszyscy tak potrafią ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”