Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Nie, nie. Nie zapominam. Wyślę ci wiadomość, bo dużo nerwów miałam ostatnio, ale o stworach pamiętam zawsze. No może tylko uszaki czekają na pacyfikację i podcięcie pazurków
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Jeeeej, te chomiczki są takie piękne, że aż sama bym teraz chciała jednego. A mój ostatni miał być tym "pierwszym i ostatnim" (był także dowodem, że lenistwo popłaca, tylko spał i jadł (czasem dla sportu schodził na dół klatki po jedzenie dodatkowo) i przeżył prawie 3 lata..), bo był taki... niekontaktowy.
- etycja
- Kontakt:
Na sam początek przeniesienia Fruzi do wątku ogólnego, napiszę, że dziś znalazłam kolejny guzek. Pora odwiedzić naszego ulubionego doktora. W przyszłym tygodniu jadę na wizytę przed adopcyjną w okolice nowej lecznicy doktora Barana, więc wezmę przy okazji prosinkę. Niewesołe jest życie staruszki 

Dopiero doczytalam o MAtyldzie
strasznie mi przykro. Super ze zostawiasz Fruzie

- etycja
- Kontakt:
Nie wyobrażam sobie szukania jej teraz nowego domu. Straciła rodzinę, to wykopać ją jeszcze z domu? Wydaje mi się to takie "ludzkie"
Nieszczęście prze okrutne dotknęło niewinne uszaki. Duża pacyfikację zrobiła i obcięła pazury. I jak tu teraz tupać? To traci moc.
Nieszczęście prze okrutne dotknęło niewinne uszaki. Duża pacyfikację zrobiła i obcięła pazury. I jak tu teraz tupać? To traci moc.
- etycja
- Kontakt:
Miało nie być chomików, ale przy okazji urodzin Valza i możliwej ciąży Galatei, robiłam maluchom kilka zdjęć.
Galatea. Zupełnie nie tyje dziewczynka. Ma jeszcze dużo czasu, ale możliwe, ze nie jest w ciąży

Valz i jego prezent urodzinowy

To jest kołowrotek 29cm średnicy. Jakby ktoś widział większy, to dajcie info. W tym ma lekko wykrzywiony kręgosłup. No za duży jest po prostu

Najlepsze foto tego dnia

Przyjaciel czy wróg? Aaa chomik.

Galatea. Zupełnie nie tyje dziewczynka. Ma jeszcze dużo czasu, ale możliwe, ze nie jest w ciąży

Valz i jego prezent urodzinowy

To jest kołowrotek 29cm średnicy. Jakby ktoś widział większy, to dajcie info. W tym ma lekko wykrzywiony kręgosłup. No za duży jest po prostu

Najlepsze foto tego dnia

Przyjaciel czy wróg? Aaa chomik.

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:

etycja, a ile masz teraz świnów i królów na stanie? Porób im jakieś foty....
- etycja
- Kontakt:
Świniów z Fruziaczkiem 5: 2 chłopy + 2chłopy + jedna Fruzia. Uszaki niezmiennie Tymianek i Melisa. Robiłam im foty ale wyszły do ...
Stołko wiaderko stoi nienaruszone. Wytrzymało wagę Valza
Stołko wiaderko stoi nienaruszone. Wytrzymało wagę Valza
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ojej co to za śliczny blutek
Zdecydowanie za mało chwalisz się CAŁYM stadem!
A są w ogóle większe kołowrotki?
Może on już z nich wyrósł i teraz pozostaje mu tylko dysk do biegania albo taka bieżnia jak dla szynszyli?

Zdecydowanie za mało chwalisz się CAŁYM stadem!

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM