Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Puchata lwica i dwie córy
To prawda,łatulka jest czarna jak smoła i bardzo źle się jej robi fotki bo cała się zlewa i czasem patrząc na zdjęcie to niewiadomo gdzie ma łebek a gdzie zadek 

- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Znam to moja ŚP Fragola również była czarna jak smoła
więc wiem jak ciężko zrobić takiemu Futrzakowi foto aby mozna było coś zobaczyć po za czarna plamą 

Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
To moje chorubsko jest okropne. Całą noc nie spałam bo katar leciał jak z kranu,kaszel okropnie męczył i z oka cały czas się lało,do tego wszystkiego z bólu całej lewej strony ciała nie mogłam leżeć więc od 2-4 w nocy siedziałam w kuchni i piłam herbatke. Chciałam wejść na forum i coś fajnego napisać o dziewczynach no ale się nie dało bo......nic nie widziałam
Moje kudłate mordki latały mi po nogach i zaczepiały do zabawy a Duża niczym jakaś staruszka przykuta do balkoniku nie mogła nawet się schylić by zobaczyć co nieco jak kudłate babiszonki warjują pod stołem,choć może to i dobrze że nie mogłam się schylić bo i tak za wiele bym nie zobaczyła bo wszystko widziałam rozmazane i jak przez mgłę

Moje kudłate mordki latały mi po nogach i zaczepiały do zabawy a Duża niczym jakaś staruszka przykuta do balkoniku nie mogła nawet się schylić by zobaczyć co nieco jak kudłate babiszonki warjują pod stołem,choć może to i dobrze że nie mogłam się schylić bo i tak za wiele bym nie zobaczyła bo wszystko widziałam rozmazane i jak przez mgłę

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Katar,kaszel,gardło i nawet to że źle widzę to jeszcze jest do zniesienia ale ból i odrętwienie całej lewej strony i sztywny kark doprowadza mnie do szału bo nie mogę się ruszać i nic zrobić,nawet ubrać się sama nie jestem w wstanie bo nie dam rady podnieść lewej ręki
no będzie dziś ciekawie bo mąż już pojechał do pracy a ja muszę zaraz dać dzieciom leki bo też się pochorowały,ogarnąć babiszony bo zrobiły w klatce sajgon no i trzeba ugotować jakiś obiad bo ludzkie stado świnkowej karmy przecież nie zje 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Obejrzałam sobie fotki z poprzednich stron i stwierdzam, że bardzo fajne firanki rosną panienkom na dupkach
Mój Żurek też takie miał
Życzę zdrówka

Życzę zdrówka

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Asita,największy welon miała Łatulka (ta czarna) ale że ciągle go osikiwała to ją regularnie obcinam co średnio jej się podoba 

- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Zdrówka Życzymy
Mnie tez dopadło to coś grypopodobnego 

Za Tęczowym Mostem