Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Anulka1602

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Anulka1602 »

To prawda,łatulka jest czarna jak smoła i bardzo źle się jej robi fotki bo cała się zlewa i czasem patrząc na zdjęcie to niewiadomo gdzie ma łebek a gdzie zadek :laugh:
Awatar użytkownika
Emi
Miejscowość: Radom / Poznań
Kontakt:

Post autor: Emi »

Znam to moja ŚP Fragola również była czarna jak smoła :102: więc wiem jak ciężko zrobić takiemu Futrzakowi foto aby mozna było coś zobaczyć po za czarna plamą :lol:
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
Anulka1602

Dokładnie :laugh:
Anulka1602

To moje chorubsko jest okropne. Całą noc nie spałam bo katar leciał jak z kranu,kaszel okropnie męczył i z oka cały czas się lało,do tego wszystkiego z bólu całej lewej strony ciała nie mogłam leżeć więc od 2-4 w nocy siedziałam w kuchni i piłam herbatke. Chciałam wejść na forum i coś fajnego napisać o dziewczynach no ale się nie dało bo......nic nie widziałam :glowawmur:
Moje kudłate mordki latały mi po nogach i zaczepiały do zabawy a Duża niczym jakaś staruszka przykuta do balkoniku nie mogła nawet się schylić by zobaczyć co nieco jak kudłate babiszonki warjują pod stołem,choć może to i dobrze że nie mogłam się schylić bo i tak za wiele bym nie zobaczyła bo wszystko widziałam rozmazane i jak przez mgłę :idontknow:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

:pocieszacz:
Obrazek
Anulka1602

Dzięki Ulcia :buzki:
Anulka1602

Katar,kaszel,gardło i nawet to że źle widzę to jeszcze jest do zniesienia ale ból i odrętwienie całej lewej strony i sztywny kark doprowadza mnie do szału bo nie mogę się ruszać i nic zrobić,nawet ubrać się sama nie jestem w wstanie bo nie dam rady podnieść lewej ręki :glowawmur: no będzie dziś ciekawie bo mąż już pojechał do pracy a ja muszę zaraz dać dzieciom leki bo też się pochorowały,ogarnąć babiszony bo zrobiły w klatce sajgon no i trzeba ugotować jakiś obiad bo ludzkie stado świnkowej karmy przecież nie zje :laugh:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Obejrzałam sobie fotki z poprzednich stron i stwierdzam, że bardzo fajne firanki rosną panienkom na dupkach :D Mój Żurek też takie miał ;)
Życzę zdrówka :fingerscrossed:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Anulka1602

Asita,największy welon miała Łatulka (ta czarna) ale że ciągle go osikiwała to ją regularnie obcinam co średnio jej się podoba :lol:
Awatar użytkownika
Emi
Miejscowość: Radom / Poznań
Kontakt:

Post autor: Emi »

Zdrówka Życzymy :pocieszacz: Mnie tez dopadło to coś grypopodobnego :glowawmur:
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”