Takie sobie Świństewka i coś jeszcze :)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Anulka1602

Re: Takie sobie Świństewka :)

Post autor: Anulka1602 »

Ależ ona jest piękna i słodka :love: i jeszcze to zalotne spojrzenie :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Anulka1602 pisze:Ależ ona jest piękna i słodka :love: i jeszcze to zalotne spojrzenie
Ale w kalendarzu jej nie zobaczycie. Natomiast będą fotki Ai i Uleczki :jupi:

My się skończyliśmy wakacjować i teraz trzeba się zderzyć z twardą rzeczywistością- praca, szkołą itp. Ale przynajmniej mamy pod ręką nasze Świństewka do głaskania :love: Wrzeszczą jakby się je głodziło, a pod opieką mojej mamy, to prawie wszystkie przytyły :D
Nowe fotki będą, ale na razie siedzę nad fotkami z wakacji, a sporo tego, bo atrakcji masa. Zakochałam się w Trójmieście w jego komunikacji miejskiej, terenach zielonych i różnorakich atrakcjach. I górki i morze, ptactwa w okolicy wszelkiego typu, prześmieszne mewie wrzaski, skamieniałości na plaży, i tyle atrakcji, że zwiedzania będzie jeszcze na co najmniej dwa wyjazdy. Tylko futerek do miziania brakowało do pełni szczęścia.

I jeszcze mam pytanie. Wyciągnęliśmy z morza ropuchę, a potem nieśliśmy ją 3 km, żeby ją wypuścić w jakiejś atrakcyjnej okolicy (znaleźliśmy ją pod klifem). Czy my ją uratowaliśmy, czy jej przeszkodziliśmy w szczęśliwym życiu. Ktoś wie? :think:
Obrazek
Anulka1602

Jak babcia utuczyła ci prośki to znaczy że dobrze się opiekowała twoimi skarbami i kudłatki napewno zadowolone :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Z ropuchą nie podpowiem bo się nie znam. Ale nie słyszałam żeby w morzu żyły :think:
Fotki chętnie obejrzymy i futrzaków i te z wakacji :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

Przez fotki się przedzieram. Ponad 1700, ale za to różności :D
Świniaki też mają już nowe zdjęcia, ale czekają na lepsze czasy w aparacie. Dzisiaj kilka starych zdjęć.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A zapomniałam napisać jaką śmieszną sytuację mieliśmy po przyjeździe. Z Trójmiasta dojechaliśmy do domu bez problemów koło 19. Na drugi dzień siostra szła na pierwszą zmianę do pracy. Wsiada do samochodu, wkłada kluczyk i pojawia się problem. Samochód kręci, ale nie odpala. Po kilku próbach siostra poszła do pracy z buta, a po powrocie oczywiście telefon do mechanika. No i okazało się, że problemem była prawdopodobnie kuna :D Pościągała wszystkie kable ze świec, jeden nadgryzła, a dodatkowo przyniosła jeden kawałek z jakiegoś innego miejsca (samochodu?) Kuna wszystkich rozbawiła - siostrę też :szczerbaty:
Obrazek
Anulka1602

:buzki: :buzki: :buzki: cudneeee
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

A wiecie, że wystartował letni bazarek? Licytuję tam prześliczny świński domek :love: Tylko, niech nikt nie waży się mnie przelicytować :nono: ;)
Dla tych co jeszcze tam na trafili, podaję link do bazarku http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=7927
Niedługo dojdzie jeszcze sporo fantów od nas, więc warto zaglądać :D
Obrazek
Anulka1602

Super! A domek faktycznie cudny ale spokojnie,nie będę go licytować :laugh:
Upatrzę sobie coś innego :buzki:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Urszula, zapodałaś tyle fantów, że się nie mogę pozbierać :lol: Tylko część udało mi się dziś dodać... :? (Ale musiałam pozmniejszać foty, bo nie mogłam ich "zapodać") Na kubki pszczele i magnesy na pewno będę łasa :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Ooo to idę zobaczyć co nowego :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”