Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
twojawiernafanka

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: twojawiernafanka »

Przedostatnie zdjęcie - Ja też chcę pobiegać ze świnkami - padłam :love:
A gdybyś Alfa spróbowała połączyć z kimś innym?
ANYA

Post autor: ANYA »

Fanka - nie ma szans zeby Alfa z kimkolwiek polaczyc, bo jest zbyt agresywny. Chyba, ze go wykastruje :idontknow:
Rozdzielilam go z Ryanem, bo ten mial juz za duzo ran i jak widzialam ich bojki to bylam przerazona.
Mam znowu problem - Alf zeswirowal i chce za wszelka cene sie dostac do Ryana do klatki.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

szkoda, że się nie mogą dogadać.. coś hormony chyba Alfiemu buzują za bardzo.. Całuski dla biednego Ryanka :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Alf sie uspokoil troszke i chyba lepiej jest mu samemu. Mniej sie boi i sam wychodzi z klatki, nie ucieka jak podchodze. Wywalil lapke do tylu co mu sie wczesniej nie zdarzalo. Wychodzi na to, ze Ryan sie nad nim za bardzo znecal i Alf sie zbuntowal.
Ryan teraz gnebi Diabelka i go strasznie przegania. Diablo podbiega do niego szturcha go nosem i ucieka. Chce sie bawic z Ryanem ale ten chyba nie ma ochoty na zabawy. Ciegale go przegania i teraz Diabelek sie zrobil bardziej plochliwy.
Boze co ja mam z tymi swiniami. Niedlugo sie okaze ze ich tez bedzie trzeba rozdzielic i wtedy nie wiem co zrobie.
Lewis dostaje szalu za kazdym razem jak widzi Diabelka z Ryanem i teraz chce sie jeszcze bardziej dostac do ich klatki.
Naprawde mnie meczy ta sytuacja bo sie ciagle martwie, ze ktorys z nim moze znowu oberwac.
zagli

Post autor: zagli »

Biedaczko, co Ty się tam z nimi masz :glowawmur:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Oj Panowie, Panowie :nono:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Sama nie wiem czy mam Diabelka wyjac od Ryana i go samego zostawic. Ryan go strasznie meczy, ciagle go przegania z kata w kat.
Jak za szybko podejme decyzje to bede miala 5 swinek w 5 klatkach. Ale z drugiej strony szkoda mi Diabelka.
Moge przedluzyc kratki i przedzielic na pol...Sama juz nie wiem co mam z tymi lobuzami zrobic. Zastanawialam sie nad kastracja ale nie mam pewnosci, ze ich to uspokoi a tez zbyt ryzykowne to jest.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A jak Alfie reaguje na Diabełka? Bo Ryana męczy?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima pisze:A jak Alfie reaguje na Diabełka? Bo Ryana męczy?
Ryan meczyl strasznie Alfa, ten sie odwdzieczyl kilkoma strupkami bo pewnie juz nie wytrzymal i zaczal atakowac Ryana.
Alf kiedys tak Diabelkowi przejechal zebami po oku, ze maly nie widzi na jedno oko :sadness: i wetka sie zastanawiala czy nie usunac mu oka ale sie ladnie zagoilo i nie ma takiej potrzeby. Angelowi rozcial tak wargi, ze ten ma blizne.
Nie mam kogo z kim polaczyc, bo wszystkie swinki oprocz Diabelka sa bardzo agresywne do siebie. Diabelek to jedyna swinka ktora zamiast ustalac hierarchie woli sie bawic.
zagli

Post autor: zagli »

Nie gryza to zostaw. Przejdzie im, a jak pobiegają to schudną. Wiesz ile nocy Dolores mi z Rodim ganiali :lol: natura chciała ganiania, nic im nie będzie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”