Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Seria karm ratunkowych dla zwierząt wciąż się poszerza! Od dzisiaj w Hipciu można znaleźć serię karm prosto z Ambulatorium Drobnych Ssaków UP Lublin
Więcej na: http://hipcio.sklep.pl/producent/dr-zietek
Chciałam podziękować pięknie za gratis, świnki się ucieszyły
Ale petycję o firmę kurierska podtrzymuję, bo stoczyłam walkę z kurierem i pisałam mail z zażaleniem do firmy
Ja także podpisuje skarge na firme, kurier miał wielkie, ale, że orzy nim spraedzam przesyłke, i nie dzwonił wcześniej tylko przywiózł, podał za przeproszeniem jak sie swini daje. Zobaczymy jak bedzie z kolejną przesyłką która nadejdzie jutro.
Dziewczyny to chyba musicie pisać bezpośrednio do firmy kurierskiej, bo np. u mnie kurier zawsze jest bardzo miły i nie robi problemów z dostarczaniem przesyłki.
Bo tu w gre wchodzi tzn. czynnik ludzki, albo ktoś, zrozumie drugiego i chce pomóc i ułatwić albo liczy się on i reszte ma gdzieś...
Ja też nie narzekam... Myślę, że to osoba, a nie cała firma jest zła...
Wraz ze zbliżającym się Halloween sklep Hipcio organizuje konkurs zdjęciowy! Aby wziąć w nim udział, należy do 25 października 2015 roku przesłać jedno zdjęcie przedstawiające waszego podopiecznego w halloweenowym lub jesiennym stylu. Wykażcie się pomysłowością. Dynie, cukierki, straszydła, jesienne liście, chryzantemy. Do dyspozycji jest mnóstwo rzeczy by zrobić wspaniałe zdjęcie.
DO WYGRANIA CENNE NAGRODY!
WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW ORAZ REGULAMIN NA STRONIE HIPCIA