Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Prawie 9 kg szczęścia & Beza i 3 żarłacze białe :D

Post autor: Cynthia »

katiusha pisze:
Cynthia pisze:Jeszcze tylko z tysiąc rzeczy do zrobienia i Święta
O tak...Tak też to widzę u siebie na kwadracie :glowawmur: :levitation:
Nie no masakra jakaś, nie organizuję Wigilii tylko na nią jadę, a mam tyle rzeczy do zrobienia.... Jestem już tak zmęczona, że aż mi się w głowie kręci, a raczej nie zapowiada się, bym się położyła przed 2 w nocy...

Święta też raczej w biegu, w drugi dzień Świąt mam wesele, na którym jestem świadkową. W ogóle perspektywa aż do Sylwestra słaba - na złapanie oddechu...

Aniu, wszystko jest dynamiczne, ale będziemy starać się wracać jak najwcześniej.... Nie lubię być bez moich świństw. To, i ten pośpiech -to jedyne rzeczy, których nie lubię w Wigilii. A tak poza tym, to Wigilia to jeden z moich ulubionych okresów w roku :love: Lubię ubieranie choinki, szukanie prezentów, nawet robienie śledzi (jak się już za nie wezmę).... Szkoda, że tak wiele osób różnymi sprawami próbuje mi popsuć ten czas :sadness:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Prawie 9 kg szczęścia & Beza i 2 żarłacze białe :D

Post autor: Anula »

Ja też nie cierpię zostawiać Cwaniaka, a teraz jak jest ich trójka to już w ogóle uschłabym z tęsknoty. Ale najważniejsze, że masz zaufane osoby, które mogą się zaopiekować prośkami.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Właśnie dostałam informację z rana, że moja tymczaska Yennefer, wczoraj wieczorem przeszła operację usunięcia guza z brzuszka... Wybudziła się bez problemu, teraz konsumuje siano. Mam nadzieję, że to nie była zmiana rakowa :fingerscrossed: Czekam na dalsze informacje... Jej kumpela Ginewra, została zdiagnozowana jako cukrzyk. Z 1400g świnki zrobiła się filigranowy 1kg... Ginewra tęskni za Yen, ale może już dziś rekonwalescentka wróci do domu Trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło. Przy okazji pan doktor stwierdził, że Yen jest raczej starsza i może mieć nawet 6 lat, a nie tak jak przypuszczaliśmy 4 :idontknow:

Ja sobie tęsknie za moimi kudłaczkami i Maliną. Pochorowałam się, i teraz muszę się ogarnąć szybko - bo Wigilia, bo wesele w drugi dzień Świąt :levitation: Chyba za bardzo ostatnio daję sobie w kość :think: Wracam do pakowania kalendarzy :laugh: i nas na wyjazd.

Podsumowanie tymczasów od początku prowadzenia DT:

Do tej pory w moim DT były: Lily, Pimcia, Wypłosz, Gniewko[*], Nala, Noelia, Bianka, Brigit, Kornelia[*], Yenefer i Ginewra, Pepa i Nicola, Daphne[*], Aslaug, Malwinka, Lagertha, Bjorn, Rollo, Ragnar, Floki, Siggy, Gyda, Ubbe, Helga, Bajka, Brawurka, Farsa[*], Jaskier, Avangarda, Brunka[*], Esmeralda, Cleo, Masza, Buba, Finezja, Fantazja, Lulu, Hetera, Chika[*], Zenek[*], Kaszmir, Churchill, Thatcher, Chamberlain [*], Alvin, Merida, Zojka i Dzikuska, Groteska, Fikcja, Bójka, Merinka, Suzette, Limeryk, Sonet, Guliwer, Mieitta, Naewia a obecnie stacjonuje u nas Beza, Sura i Mira. Dodam jeszcze że Destiny, Sheeran, Raspberry, Flair i Miracle - także były moimi tymczasami. Taki pozytywny akcent na Święta
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Dobry z Ciebie człowiek, tyle zwierzaków dzięki Twojej pomocy znalazło kochający dom.
Ja nie raz zastanawiałam się nad tymczasowaniem, ale przeraża mnie, że tak emocjonalnie zrzywam się ze zwierzętami. Nie umiałabym się później rozstać i w efekcie mąż by się musiał wyprowadzić, bo dla niego nie starczyłoby już miejsca :D
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

Ja właśnie przymierzam się do adopcji po Świętach koleżanki dla mojej kochanej Boniusi :D :fingerscrossed: :jupi:
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Obrazek

Dla wszystkich Dużych i ich puchatków życzymy zdrówka, spokoju ducha i samych dobroci na te Święta
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Obrazek

Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie oraz szczęśliwego Nowego Roku życzą Pieszczoch, Alvin oraz Duzi!
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Dziękuję wszystkim za życzenia, ciepło o Was myślę i mam nadzieję, że dobrze spędziliście świąteczny czas i że odpoczęliście... Wróciłam do mojej trzódki, co prawda po mopy i Malinę jadę jutro, ale... jestem już w domu szczęśliwa, bo szczęśliwy dom gdzie świnki są :love:

Wesele się udało, nie zaliczyłam żadnych upadków na szpilkach (choć w sumie pół nocy przetańczyłam na bosaka), nie było praktycznie wpadek, bawiliśmy się dobrze (mówię za siebie, tża, pannę młodą, pana młodego i świadka z żoną oraz naszych przyjaciół). Nogi bolą mnie od teraz. Od jutra znów proza życia.... Tęskniłam za nią ;)

Trzymajcie kciuki, jutro Beza jedzie na zabieg :fingerscrossed: W planach powrót na Sylwestra
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”