Właśnie dostałam informację z rana, że moja tymczaska Yennefer, wczoraj wieczorem przeszła operację usunięcia guza z brzuszka... Wybudziła się bez problemu, teraz konsumuje siano. Mam nadzieję, że to nie była zmiana rakowa

Czekam na dalsze informacje... Jej kumpela Ginewra, została zdiagnozowana jako cukrzyk. Z 1400g świnki zrobiła się filigranowy 1kg... Ginewra tęskni za Yen, ale może już dziś rekonwalescentka wróci do domu Trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło. Przy okazji pan doktor stwierdził, że Yen jest raczej starsza i może mieć nawet 6 lat, a nie tak jak przypuszczaliśmy 4
Ja sobie tęsknie za moimi kudłaczkami i Maliną. Pochorowałam się, i teraz muszę się ogarnąć szybko - bo Wigilia, bo wesele w drugi dzień Świąt

Chyba za bardzo ostatnio daję sobie w kość

Wracam do pakowania kalendarzy

i nas na wyjazd.
Podsumowanie tymczasów od początku prowadzenia DT:
Do tej pory w moim DT były: Lily, Pimcia, Wypłosz, Gniewko[*], Nala, Noelia, Bianka, Brigit, Kornelia[*], Yenefer i Ginewra, Pepa i Nicola, Daphne[*], Aslaug, Malwinka, Lagertha, Bjorn, Rollo, Ragnar, Floki, Siggy, Gyda, Ubbe, Helga, Bajka, Brawurka, Farsa[*], Jaskier, Avangarda, Brunka[*], Esmeralda, Cleo, Masza, Buba, Finezja, Fantazja, Lulu, Hetera, Chika[*], Zenek[*], Kaszmir, Churchill, Thatcher, Chamberlain [*], Alvin, Merida, Zojka i Dzikuska, Groteska, Fikcja, Bójka, Merinka, Suzette, Limeryk, Sonet, Guliwer, Mieitta, Naewia a obecnie stacjonuje u nas Beza, Sura i Mira. Dodam jeszcze że Destiny, Sheeran, Raspberry, Flair i Miracle - także były moimi tymczasami. Taki pozytywny akcent na Święta