Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Assia_B

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Post autor: Assia_B »

Moi chłopcy kochają bazylię :) Zawsze rodzicom wyjadali jak akurat przyjechali w odwiedziny :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Umówiłam się z Nutką na piątek na 14.40. Jednak pani doktor chce jej powtórzyć badania. A skoro już będziemy ją kłuć i kraść krew to zrobimy morfologię, biochemię, powtórkę tarczycy i pierwiastki. Oczywiście Nala jedzie z nami i będzie miała robiony taki sam komplet.

Frugo jest kotem "z odzysku" więc te 4,5 kg jak dla niego to i tak dużo 8-) I tak już trochę mu wisi sadełko na brzuchu więc musimy pilnować żeby zbytnio nie utył :102:
Obrazek
Lirael

Post autor: Lirael »

Jeśli Nutka by miała udar niedokrwienny czy krwotoczny nie wróciłaby tak szybko do sprawności, zmiany często są nieodwracalne. Chyba, że by to było przemijające niedokrwienie mózgu ale skutek nie objął by całego ciała. Dobrze, że będą badania krwi to może sporo wyjaśnić. Dużo miłości i wszystko przejdzie :love:
paprykarz

Post autor: paprykarz »

martuś pisze:Umówiłam się z Nutką na piątek na 14.40. Jednak pani doktor chce jej powtórzyć badania. A skoro już będziemy ją kłuć i kraść krew to zrobimy morfologię, biochemię, powtórkę tarczycy i pierwiastki. Oczywiście Nala jedzie z nami i będzie miała robiony taki sam komplet.
Jam je, nie chwaląc się, umówiła :)
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

paprykarz pisze:
martuś pisze:Umówiłam się z Nutką na piątek na 14.40. Jednak pani doktor chce jej powtórzyć badania. A skoro już będziemy ją kłuć i kraść krew to zrobimy morfologię, biochemię, powtórkę tarczycy i pierwiastki. Oczywiście Nala jedzie z nami i będzie miała robiony taki sam komplet.
A ciocia też wtedy będzie? :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

uwielbiam to świńskie gdakanie :love: A Nucia jak się otrzepała o aż podgardlem zawachlowała :szczerbaty:
cudne one są!
ojjjj będą kujki.. dziewczynki bądźcie dzielne, ładnie oddajcie troszkę krewki, na pewno pańcia Wam coś za to dobrego da :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
paprykarz

Post autor: paprykarz »

martuś pisze:
paprykarz pisze:
A ciocia też wtedy będzie? :szczerbaty:
No a jak :)
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Uaktualniłam pierwszy post i wrzuciłam zdjęcia (niestety stare zniknęły :roll: )

Dzisiaj będzie wielkie pranie zadków. Jutro dziewczyny jadą na badania więc nie wypada jechać z osikanym tyłkami i poklejoną sierścią 8-)
A tymczasem dziewczyny jeszcze nie wiedzą co je czeka...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

martuś pisze: Obrazek
Frugo znowu uskutecznia zimny łokieć :laugh:
A Nucia w jamce... słodkości uśmiechnięte :love: I te zieeewyyyy... I LOVE ZIEWYYY :buzki:

Dziewczyny trzymam za was mocno kciuki w tym praniu ;) :fingerscrossed:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Nie obrażajcie się na Dużą, ona chciała dobrze :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”