Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dorka

Re: Prawie 9 kg szczęścia & 3 tymczasy i białe szaleństwo

Post autor: Dorka »

anna_michon pisze:
Cynthia pisze:No kot też jechał do nowego domu, chyba do Katowic. Raz miałam też wieźć psa, ale nie zmieścił mi się do auta, miał być średniej wielkości a okazał się.... sporo większy. :laugh:
To nie pies był za duży tylko samochód za mały :D Trzeba Ci załatwić tira :lol:
Albo autobus z 60-cioma miejscami to każdy zwierzak swoje miejsce :lol:
Dorka

Re: Prawie 9 kg szczęścia & Beza i 3 żarłacze białe :D

Melitka obecnie Mela już w DS bardzo się polubiły z moją Cookie :love: Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Cynthia pisze:No kot też jechał do nowego domu, chyba do Katowic. Raz miałam też wieźć psa, ale nie zmieścił mi się do auta, miał być średniej wielkości a okazał się.... sporo większy. :laugh:
Dałaś radę dowieźć mnie i Tobyego na Walne, świnkobus jest przeogromny :szczerbaty:
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ten pies to chyba jak wiozłaś Imbirka i Alvisia :-) Wspominałaś wtedy o tym psie :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

No psiulka w zeszłym roku, faktycznie Asiu to jakoś wtedy było :ok:

Dorka Cieszę się, że mała Mela już się zadomowiła. Myślę, że będzie u Was szczęśliwa, trafił jej się fantastyczny DS :jupi: Wrzucaj dużo zdjęć

Limeryk i Sonet też już w DS, ale głąboświnki w pudełku zakopały się w trotach i mają teraz problem z oczami. Limeryk ma spuchniętą powiekę :sadness: Głuptozaury
Dorka

Cynthia pisze:No psiulka w zeszłym roku, faktycznie Asiu to jakoś wtedy było :ok:

Dorka Cieszę się, że mała Mela już się zadomowiła. Myślę, że będzie u Was szczęśliwa, trafił jej się fantastyczny DS :jupi: Wrzucaj dużo zdjęć

Limeryk i Sonet też już w DS, ale głąboświnki w pudełku zakopały się w trotach i mają teraz problem z oczami. Limeryk ma spuchniętą powiekę :sadness: Głuptozaury
Można powiedzieć że Mela jest aż za śmiała :laugh: Przejęła tunel i zjada jabłuszko jak dam Cookie i jej po plasterku to zjada oba :szczerbaty: Cookie zjada marchewk, każda ma swój gust.
Dorka

Zdjęcia dodawać na tym wątku czy założyć nowy? :)
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Załóż nowy, będziemy śledzić losy :-)
Dorka

Assia_B pisze:Załóż nowy, będziemy śledzić losy :-)
Ok :102:
aga666

Post autor: aga666 »

witamy na forum i pozdrowienia od mojego stada tymczasowego i stałego. cieszę się że adopcja sprawnie poszła i wszystko się udało :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”