Wesołe stadko na 16 łapkach i 4 kopytkach
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Dziewczynki: Toffi [*], Linoskoczka [*] i Cichotka [*]
Och, współczuję!
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Bardzo mi przykro
Wizytę już Ci robiłam, to szybka adopcja dla Czarka nie będzie problemem. Ja nie mam pojedyńczej samiczki, tylko pakiety.
Wizytę już Ci robiłam, to szybka adopcja dla Czarka nie będzie problemem. Ja nie mam pojedyńczej samiczki, tylko pakiety.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Beatrycze - Od niedzieli jest z nami, a raczej z Czarkiem Tosia Nie chciałam, żeby był sam.
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
A, to gratulacje dla młodej pary
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Fajnie, że tak szybko znalazłaś towarzystwo dla Czarusia
Ale pochwaliłabyś się i wrzuciła fotki? Widziałam na wątku adopcyjnym Tosi jak ładnie z Czarkiem śpią w tunelu
Ale pochwaliłabyś się i wrzuciła fotki? Widziałam na wątku adopcyjnym Tosi jak ładnie z Czarkiem śpią w tunelu
Obiecuję ich bardziej obcykać i dodam wtedy zdjęcia Bo teraz mam tylko te z tuneliku, biegłam jak głupia po aparat i udało mi się zrobić. Tosia i Czarek nie siedzą długo w miejscu a na widok aparatu stwierdzają, że to nowe ciekawe danie i muszę uciekać przed nimi Jak tylko będę miała więcej czasu to wtopię się w całość na ich wybiegu i porobię foty Ale jeszcze chce uszyć dla Tosi tunelik bo mam taki ładny materiał w róże i ładnie by do niej pasował... Czarek będzie musiał się dopasować do babskiego wystroju
A z serii może mniej mądrych przemyśleń to jak to jest z wątkami teraz? Czy powinnam prosić o zamknięcie tego wątku i założyć nowy dla Czarka i Tosi czy mogą być w tym? Są jakieś niepisane zasady na to? Na nazwę wątku też ni mam pomysłu
A z serii może mniej mądrych przemyśleń to jak to jest z wątkami teraz? Czy powinnam prosić o zamknięcie tego wątku i założyć nowy dla Czarka i Tosi czy mogą być w tym? Są jakieś niepisane zasady na to? Na nazwę wątku też ni mam pomysłu
- martuś
- Kontakt:
Według mnie powinnaś ten wątek ciągnąć. Tosia i Czarek są przecież następcami TLC
Re: Wesołe stadko na 16 łapkach i 4 kopytkach
Martuś- też tak pomyślałam Tylko zedytowałam pierwszy post, aby pamięć dziewcząt została.
Tosia i Czarek dostali dziś suszoną pokrzywę od cioci w stajni Dużo ciocia im nasuszyła, a suszy się jeszcze więcej. Gdyby ktoś zastanawiał się po co w stajni pomieszczenie socjalne to ja Wam powiem! Suszy się tam zioła dla świnek
Jeszcze od babci mamy mięte do odbioru i świeżą i suchą. Tu też podpowiem, działki babci są do suszenia mięty. Siostra babci odpowiedzialna jest za jabłuszka i owocki świeże.
Wczoraj starałam się uchwycić młodych na wybiegu, jest to w sumie niemożliwe i większość zdjęć wychodzi tak. Tu akurat Tosia, która koniecznie chciała pooglądać mój kąt do szycia i materiały
Za to posadzenie ich w miejscu i machanie czymś do jedzenia nad obiektywem skutkuje takimi oto minami, a następnie atakiem na obiektyw
Tosia i Czarek dostali dziś suszoną pokrzywę od cioci w stajni Dużo ciocia im nasuszyła, a suszy się jeszcze więcej. Gdyby ktoś zastanawiał się po co w stajni pomieszczenie socjalne to ja Wam powiem! Suszy się tam zioła dla świnek
Jeszcze od babci mamy mięte do odbioru i świeżą i suchą. Tu też podpowiem, działki babci są do suszenia mięty. Siostra babci odpowiedzialna jest za jabłuszka i owocki świeże.
Wczoraj starałam się uchwycić młodych na wybiegu, jest to w sumie niemożliwe i większość zdjęć wychodzi tak. Tu akurat Tosia, która koniecznie chciała pooglądać mój kąt do szycia i materiały
Za to posadzenie ich w miejscu i machanie czymś do jedzenia nad obiektywem skutkuje takimi oto minami, a następnie atakiem na obiektyw
Super pomysł z tym żarełkiem nad obiektywem musze wypróbować ten myk na moich żarłocznych torpedach
- martuś
- Kontakt:
Jak zdjęć nie można to filmik nagraj
A prosiaki jakie zdziwione, że coś im nad głową lata zamiast wpaść do pyszczka
A prosiaki jakie zdziwione, że coś im nad głową lata zamiast wpaść do pyszczka