Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]

Post autor: dortezka »

Dzima pisze:Komenda "Eeejjj!" zawsze działa , a jak nie zadziała do powtarzam głośniej uznaję, że nie dosłyszała, choć wydaje mi się, że świnki są tak samo mądre jak np. psy i po prostu próbują wyczuć człowieka czy zareaguje czy może jednak nie.
też uważam, że świnie są mądre i wiedzą kiedy krzyczymy akurat na nie.. U mnie gdy Pigi psoci wołam "Pigi!" i tylko ona na to reaguje.. czyli na chwilę przestaje a gdy widzi że się obróciłam znów zaczyna swoje :laugh:
Ehh.. Piękna była Chelsea :buzki: dla niej :candle:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Trinia

Post autor: Trinia »

Kocham ten wątek :love: Wstaw zdjęcia Szkatuły :photo:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Na początku pochwalny Szkatułę, (żebyście sobie nie pomyślały, że tylko na nią narzekam :nono: ) za jej piękne "Poproś" *(Brawa Obrazek) :jupi: Zaznaczę, że robi to na komendę ..
Obrazek

Już poprosiłam, a teraz dawaj coś do pysznego do Mojego pięknego pysia :twisted: Ach ta Moja wrodzona skromność... :roll:
Obrazek

No dobra powtórzę, może nie wszyscy dojrzeli z jaką gracją to robię :102:
Obrazek

Tak mi dobrze, tak mi rób :szczerbaty:
Obrazek

A tu Dziki Marian wpadł się pobawić Obrazek
Obrazek

Siemka Maniek daj powąchać stopkę, a powiem ci gdzie łaziłeś 8-)
Obrazek

Goń mnie leniu!
Obrazek

No i pogonił...
Obrazek

A pan jakie miejsce wynalazł, no no no...
Obrazek

A kotecek gdzie się chowa? No daj buzi :lol:
Obrazek

Czy ja mówię do ciebie czy koło ciebie?! Nie odwracaj się jak do ciebie mówię, kocie! Obrazek
Obrazek

Pozwolisz, że chrupnę sobie kawałek tunelu...
Obrazek

A co mi tam zajmę jeszcze jej legowisko, przecież ogon też się zmęczył Obrazek
Obrazek

Obrazek

D O B R A N O C Obrazek

(Szkatuła była tak wspaniałomyślna, że Maniuś mógł sobie pospać na "jej" miejscu)
Jednak kiedy wrócił do siebie (czyt. piwnica), ona dokładnie sprawdziła czy przypadkiem nie zasikał jej kocyka :laugh:
Obrazek

Mam nadzieję, że teraz nie odczuwacie żadnego zdjęciowego niedosytu Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Rany ale Twoje komentarze sie super czytalo :jupi: A szkatula z jaka gracja prosi o jedzenie. Dobrze, ze Ryana nie bylo przy kompie bo biedaczek wpadlby w kompleksy.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Widząc zachowanie Szkatuły to takie komentarze się same przychodzą na myśl :lol:
ANYA pisze: Dobrze, ze Ryana nie bylo przy kompie bo biedaczek wpadlby w kompleksy.
A dlaczego? :think: Przecież baba go na pewno nie przerosła? :laugh: Ona ma skromne 1,1kg Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

No wlasnie i to jest problem, bo Ryan z jego miesniami ledwo juz robi stojke a kiedys tak pieknie robil jak Szkatula.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

No to chłop musi częściej na wybieg wychodzić (nie mylić z wyleżem :laugh: ), Szkatuła na razie odrywa się od ziemi :lol:
A jak pięknie robi kółeczko na komendę, ale nie mam jak nagrać, bo nie mam jak się ogarnąć z telefonem... a po za tym nadal mam zastępczy model :idontknow:
Pyrka
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Szkatuła wymiata :szczerbaty:
A jak łapka Mańka? Takie drobne ranki można przemywać Rivanolem - fajnie i szybko się goją ;)
Wyściskaj łobuzy :buzki:
Obrazek
Moncia

Post autor: Moncia »

Super, że kot nie interesuje się świnką w kategorii zdobyczy. :)
U nas kiedyś był kot mojej koleżanki, który patrzył na nasze prośki jak na podwieczorek..
A tu taka przyjaźń :D Świetne zdjęcia. :)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

martuś pisze: A jak łapka Mańka
Poduszeczka się ładnie zagoiła, ale dziś przyszedł z tylną lekko naciętą...ehhh łazi gdzieś szuja :idontknow:
Szkatuła miała po prostu duży strupek na policzku (chyba się zahaczyła pazurkiem), już jest malutki :D
Więc tak wygląda ich stan zdrowia :tired:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”