Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Sprzedam legowiska i domki!

Post autor: Lilith88 »

Czekam na zdjęcia nowych materiałów ;)
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Już dodaję :102:

tadam! :meeting:

Obrazek
Obrazek
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Uuuu....śliczne :) chyba coś domowie :)

Ps. A jak moje zamowionko ? Wyszlo już do mnie ? :)
tuttifrutti

Fionka poszło dziś, więc do dwóch dni u ciebie będzie :102:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Jeee :jupi:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Czemu wszystko takie różowe? W ogóle o mnie Tutti nie myślisz wybierając wzory :P No ale i tak coś zamówię jak się będzie cieplej robiło w końcu (mam nadzieję, że już niedługo, bo mam dość już marznięcia), czaszki są w sam raz dla mnie :lol: no i ten gruszkowy materiał też będzie ok :D motylki mi się podobają ale też różowe ehh.. dlaczego nie ma materiałów czarno-czerwonych? albo fioletowo-zielonych itp.? no ja nie rozumiem.. wszystko musi być takie mocno pstrokate i różowe :? Ja jestem rockowa dziewczyna to nawet jak bym chciała to nie mogę różu (pozory muszą być :laugh: ).
tuttifrutti

akurat tych nie wybierałam, pierwszy raz mi je przywiózł ziomek na próbę :102: Jak przyjedzie w czwartek to popatrze ci Lilith na te wzory :szczerbaty:
buahahahahaha pozory muszą być wiadomo :laugh: choć Geronimo chętnie bym w różu zobaczyła :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

O nie xD tylko nie Geruś on jest najbardziej męski :lol: i taki przystojny :love: żadnego gender proszę mi z niego nie robić :laugh:

Popatrz popatrz, jakieś takie bardziej "dorosłe" i eleganckie wzory jak by były albo chociaż coś jak te motylki czy coś ale właśnie czarno-czerwone czy jeszcze ewentualnie z zielenią, albo fioletowo-czarno-zielone, albo jakieś wzory dla Tasieńka w odcieniach brązów, beżów i rudości. Ogólnie w podobnych kolorach co polarki mają plus czarny i czerwień, a jakby były gwiazdy w takich kolorach to już w ogóle by był szał z mojej strony :love: no i wzór najlepiej jakiś taki nie dziecięcy np. jakieś mazy czy bardziej graficzne (ale nie geometryczne xD ), może świdry jakieś nie wiem xD popatrz może coś się znajdzie fajnego.

Uff ale mam wymagania xD Jak ty ze mną wytrzymujesz :D
Casia

Post autor: Casia »

Chyba się będę musiała skusic , mam pytanie jak to jest szyte? materiał i polar i jeszcze cos miedzy tym jest? jakies usztywnienie czy cos? Od złożenia zamówienia jak długo się czeka na np. 4 legowiska -materiał czaszki :) . Przelew po wykonaniu/przed?
tuttifrutti

wszystkie rzeczy są wypełniane owatą różnej grubości (zależy jaki element) :102: Z terminem to zależy co byś zamawiała bo mam trochę szycia na ten tydzień ale jeśli chodzi o legowiska to nie ma problemu, wysłałabym ci pod koniec tygodnia. Wysyłka to 12zł idzie paczką priorytetową, a pieniążki przed i gdy zostaną zaksięgowane biorę się za szycie :102:

Lilith coś spróbuję wypatrzyć i ci podeśle, jak ci się spodoba to przy następnej dostawie mi przywiezie :D Wymagania nie są złe... hahaha mobilizują :102:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”