Mufi już do końca życia będzie miał problemy przez tą klatkę piersiową...raz jest lepiej raz gorzej ale strasznie mi go szkoda jak złapie taki okres charczenia ;(
Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Harvejowa
Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Zdjęcia
Płochy
Na Ligocie także mam blisko uczelni cały czas
a zamiast 22m będzie 47m
:D:D i 2 pokoje i oddzielna kuchnia
I ciepło!!!!
Mufi już do końca życia będzie miał problemy przez tą klatkę piersiową...raz jest lepiej raz gorzej ale strasznie mi go szkoda jak złapie taki okres charczenia ;(
-
Assia_B
22 metry to faktycznie malutko, ja mam 38, ale dwa pokoje i oddzielna kuchnia są... Fajnie mieć sypialnie i nie przejmować się rozwalonym łóżkiem w razie wizyty 
Biedaczek z tego Mufiego, ale fajnie, ze na Was trafił
Biedaczek z tego Mufiego, ale fajnie, ze na Was trafił
-
katiusha
Oby przeprowadzka była krótka i mało upierdliwa

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Przyznam, że wściku ... dostaję przy mieszkaniach nisko metrażowych. Wiem, że da się w nich funkcjonować, ale ja nie daję rady. Gratuluję przeprowadzki. Brak wahań temperatur wspaniała sprawa. Jak odetchnęłam z ulgą pierwszej zimy w ciepłym mieszkaniu po kamienicznych kwiatkach przemarzających w kuchni.
-
katiusha
Bo w małometrażowym człowiek jak w szafie się czuje..
Kto to projektował??!! Czeski Krecik?? - Chociaż jego akurat uwielbiam 
-
Harvejowa
nie mam pojęcia...1,5 roku mieszkałam w kawalerce....tylko, że to akurat jest hmmm dom studencki i jak się uprę to mogę chodzić do kuchni (duża ale na 10 osób)...do jednej z dwóch łazienek wspólnych...mam pralnię...ale życie z chłopakiem, dwiema świnkami(gruchającymi pół nocy) i chomikiem biegającym całą noc...cóż...potrzeba było więcej miejsca
myślę, że to 47 metrów nas w pełni usatysfakcjonuje
Jednak faktycznie nawet w blokach robią takie klitki 22 metry i ciesz się człowieku, że masz gdzie mieszkać...to nie robi ani dobrze na psychikę, ani na związek...to w ogóle dobrze nie robi ;p
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;p myślę, że wszystko szybko pójdzie...
Jednak faktycznie nawet w blokach robią takie klitki 22 metry i ciesz się człowieku, że masz gdzie mieszkać...to nie robi ani dobrze na psychikę, ani na związek...to w ogóle dobrze nie robi ;p
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;p myślę, że wszystko szybko pójdzie...
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Mały metraż ale dwa pokoje to super, nie można na siebie patrzec non stop . I jak tu się porządnie pokłócić
gratulujemy
gratulujemy
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
-
katiusha
Poczujesz się
jak w pałacu.. Bo WSZYSTKIE pomieszczenia ( kuchnia, łazienka) będą tylko do waszej dyspozycji.
-
ANYA
Jeszcze w Polsce jak mieszkalam to tez wynajmowalam male mieszkania bo te wieksze byly strasznie drogie. Pamietam, ze za 3 pokoje placilam 1200zl +oplaty
szok 10 lat temu...
Teraz mam ponad 100m2 i jakos nie uwazam zebym miala za duzo miejsca a wrecz przeciwnie. Chyba im wiecej sie ma tym jeszcze wiecej sie chce.
Teraz mam ponad 100m2 i jakos nie uwazam zebym miala za duzo miejsca a wrecz przeciwnie. Chyba im wiecej sie ma tym jeszcze wiecej sie chce.
-
Harvejowa
O dużym metrażu będziemy myśleć jak skończę studia, znajdę pracę i zapewne będziemy myśleć o jakiejś budowie...bo wynajmowanie mieszkania całe życie nie ma sensu. My teraz za to 2 pokojowe będziemy płacić 1300zł ale z opłatami
i jak na Katowice teraz to wyjątkowo niska cena za taki standard.
Katiusha ja miałam w pokoju aneks kuchenny i łazienkę
chodziło mi tylko o to , że w gruncie rzeczy dom jest duży 
Katiusha ja miałam w pokoju aneks kuchenny i łazienkę