Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Zdjęcia

Post autor: Harvejowa »

Płochy :D Na Ligocie także mam blisko uczelni cały czas :D a zamiast 22m będzie 47m :D:D:D i 2 pokoje i oddzielna kuchnia :love: I ciepło!!!!
Mufi już do końca życia będzie miał problemy przez tą klatkę piersiową...raz jest lepiej raz gorzej ale strasznie mi go szkoda jak złapie taki okres charczenia ;(
Assia_B

Post autor: Assia_B »

22 metry to faktycznie malutko, ja mam 38, ale dwa pokoje i oddzielna kuchnia są... Fajnie mieć sypialnie i nie przejmować się rozwalonym łóżkiem w razie wizyty :D

Biedaczek z tego Mufiego, ale fajnie, ze na Was trafił :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Oby przeprowadzka była krótka i mało upierdliwa :szczerbaty: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Przyznam, że wściku ... dostaję przy mieszkaniach nisko metrażowych. Wiem, że da się w nich funkcjonować, ale ja nie daję rady. Gratuluję przeprowadzki. Brak wahań temperatur wspaniała sprawa. Jak odetchnęłam z ulgą pierwszej zimy w ciepłym mieszkaniu po kamienicznych kwiatkach przemarzających w kuchni.
Obrazek
katiusha

Bo w małometrażowym człowiek jak w szafie się czuje.. :x Kto to projektował??!! Czeski Krecik?? - Chociaż jego akurat uwielbiam :roll:
Harvejowa

nie mam pojęcia...1,5 roku mieszkałam w kawalerce....tylko, że to akurat jest hmmm dom studencki i jak się uprę to mogę chodzić do kuchni (duża ale na 10 osób)...do jednej z dwóch łazienek wspólnych...mam pralnię...ale życie z chłopakiem, dwiema świnkami(gruchającymi pół nocy) i chomikiem biegającym całą noc...cóż...potrzeba było więcej miejsca ;) myślę, że to 47 metrów nas w pełni usatysfakcjonuje :D
Jednak faktycznie nawet w blokach robią takie klitki 22 metry i ciesz się człowieku, że masz gdzie mieszkać...to nie robi ani dobrze na psychikę, ani na związek...to w ogóle dobrze nie robi ;p
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;p myślę, że wszystko szybko pójdzie...
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Mały metraż ale dwa pokoje to super, nie można na siebie patrzec non stop . I jak tu się porządnie pokłócić :lol:
gratulujemy :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
katiusha

Poczujesz się :szczerbaty: jak w pałacu.. Bo WSZYSTKIE pomieszczenia ( kuchnia, łazienka) będą tylko do waszej dyspozycji.
ANYA

Post autor: ANYA »

Jeszcze w Polsce jak mieszkalam to tez wynajmowalam male mieszkania bo te wieksze byly strasznie drogie. Pamietam, ze za 3 pokoje placilam 1200zl +oplaty :o szok 10 lat temu...
Teraz mam ponad 100m2 i jakos nie uwazam zebym miala za duzo miejsca a wrecz przeciwnie. Chyba im wiecej sie ma tym jeszcze wiecej sie chce.
Harvejowa

O dużym metrażu będziemy myśleć jak skończę studia, znajdę pracę i zapewne będziemy myśleć o jakiejś budowie...bo wynajmowanie mieszkania całe życie nie ma sensu. My teraz za to 2 pokojowe będziemy płacić 1300zł ale z opłatami :) i jak na Katowice teraz to wyjątkowo niska cena za taki standard.
Katiusha ja miałam w pokoju aneks kuchenny i łazienkę ;) chodziło mi tylko o to , że w gruncie rzeczy dom jest duży :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”