Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Norki, jamki, hamaki...Aktualnie tylko gotowe rzeczy: br

Post autor: pastuszek »

Ja tu tylko napiszę, że o wszystkim pamiętam. Plany planami a życie swoje i trochę się poprzeciągało :( W tym tygodniu na tapeta wezmę tunelohamaki i z gotowymi odezwę się wg kolejki na pw do tych, którzy je chcieli :ok: Co się ostanie wstawie tutaj.

Póki co z gotowych rzeczy mam legowisko i 2 trójtunelohamaki :)

1.SPRZEDANE
Obrazek Obrazek

Tunelohamaki - tunele wypełnione ociepliną, hamaki cieńszą ociepliną, 4 troczki z półkolami, 3 miejsca leżące :szczerbaty: - 50 zł/szt
Wymiar ok 30 x 58 cm razem z troczkami, więc będzie dobry na styk do szerszej 120 (najlepiej sobie sprawdzić, bo najczęściej mają 56-7 cm a nie 60) albo 140 albo własnej, odpowiednio szerokiej zagrody/klatki.

10. polar mandarynka (nie jest aż tak "żywy" i dający po oczach) + bawełna biała w motyle/kwiaty
Obrazek
Obrazek
Obrazek

11. polar kakaowy + bawełna w las - przy jednym troczki mi się podszyło, jest to ogólnie mało widoczne i pewnie ktoś inny by na to machnął ręką i sprzedał bez mrugnięcia okiem, ale kto mnie zna to wie, że mi to spać po nocy :idontknow: Toteż dokładam sznurek do podwieszenia gratis.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Doriis
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Norki, jamki, hamaki..Aktualnie tylko gotowe rzeczy: str

Post autor: Doriis »

Biorę legowisko, jeśli aktualne :)
Awatar użytkownika
Doriis
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Doriis »

Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia czy nie brać to niech nie robi tego ani chwili dłużej :D Mega legowisko, oby tylko świnie były zadowolone :102: Dziękuję bardzo i teraz tylko czekam na wypłatę i jakieś hamaki 8-)
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Doriis pisze:Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia czy nie brać to niech nie robi tego ani chwili dłużej Mega legowisko, oby tylko świnie były zadowolone Dziękuję bardzo i teraz tylko czekam na wypłatę i jakieś hamaki
Dziękuję :redface: Mam nadzieję, że prośki również zadowolone :)

Hamaków jeszcze nie mam, ale ostało się kilka tunelohamaków :szczerbaty:

Całkowita szerokość od końca połkola do końca drugiego ok. 48-9 cm. Tunele wypełnione ociepliną, hamaki z cieńszą ociepliną, 4 troczki z półkolami
1. Bawełna w kwiatki miętowa + polar róż - 42 zł
Obrazek

2. Polar seledyn + turkusowy - 42 zł
Obrazek

ZAREZERWOWANY 3. Bawełna + polar w kolorze morskim :think: - 42 zł
Obrazek

4. Bawełna kosmos granatowa + polar ciemny niebieski - 42 zł
Obrazek

I bym zapomniała, jeszcze są trójeczki - 50 zł/szt.
Wymiar ok 30 x 58 cm razem z troczkami, więc będzie dobry na styk do szerszej 120 (najlepiej sobie sprawdzić, bo najczęściej mają 56-7 cm a nie 60) albo 140 albo własnej, odpowiednio szerokiej zagrody/klatki.

10. polar mandarynka (nie jest aż tak "żywy" i dający po oczach) + bawełna biała w motyle/kwiaty
Obrazek
Obrazek
Obrazek

11. polar kakaowy + bawełna w las - przy jednym troczki mi się podszyło, jest to ogólnie mało widoczne i pewnie ktoś inny by na to machnął ręką i sprzedał bez mrugnięcia okiem, ale kto mnie zna to wie, że mi to spać po nocy :idontknow: Toteż dokładam sznurek do podwieszenia gratis.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/quote]
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

priv!
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Jakubb098

Post autor: Jakubb098 »

@Pastuszek napisz na priv, jestem zainteresowany
Awatar użytkownika
Yavii
Miejscowość: Leighton Buzzard
Kontakt:

Post autor: Yavii »

Czy kakaowy tunelohamak jest jeszcze dostępny? Jak tak, to kupuję i proszę info na PW :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”