Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Zaffiro

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.

Post autor: Zaffiro »

Wspaniale poranne leniuchowanie :D :love:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Aishka przestała chyba tyć 8-) coś ostatnio nic nie przybrała na wadze mimo moich usilnych starań. Jedz mała będziesz wielka :love:
Obrazek

Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

Agatka nadrabia za Małą :lol:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Twoja "mała" jest sporym posiem już ! a moja Kofeinka nie dośc że okazała się babą i to w ciązy to jeszcze jest drobna. Kurde a futruje je na okrągło, i Filip Ok ale ona jakaś taka drobna, ale główkę ma też drobną taką szczurzą dalej .... hmmmm może wyśle ja do ciebie na obóz DOKARMIAJĄCY :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Natasza pisze:Twoja "mała" jest sporym posiem już ! a moja Kofeinka nie dośc że okazała się babą i to w ciązy to jeszcze jest drobna. Kurde a futruje je na okrągło, i Filip Ok ale ona jakaś taka drobna, ale główkę ma też drobną taką szczurzą dalej .... hmmmm może wyśle ja do ciebie na obóz DOKARMIAJĄCY :lol:
nie ma problemu, chętnie ją dokarmie :lol: niech tylko urodzi i dojdzie do siebie to jeszcze wyplujesz te słowa, że drobna :lol:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Kochanego ciałka nigdy za wiele :D
anuleczka

lubię, kiedy moje zwierzęta mają apetyt mam wrażenie, że są wtedy szczęśliwe :lol: hmm... zastanawiam się dlaczego moi przyjaciele tak często mnie odwiedzają :think: czy tak mnie lubią czy wiedzą, że wyjdą ode mnie z pełnym brzuchem? :laugh:
Ostatnio zmieniony 26 sie 2014, 21:09 przez anuleczka, łącznie zmieniany 1 raz.
anuleczka

huśtu, huśtu ...na hamaczku :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

Ja na nią tak "mała" mówię tylko i włącznie z pieszczoty :lol: Uważaj, żeby hamaczka nie zerwała :lol:

Z Kofeinką to jest hit roku!
anuleczka

Foggy pisze:
Z Kofeinką to jest hit roku!
nawet nie gadaj :shock: Ja na miejscu Nataszy to bym się wściekła . Jak można było pomylić płeć skoro po urodzeniu już zdjęcia na stronce hodowli były z dopiskiem 3 samiczki i jeden samiec ehhh, szkoda gadać...
Jak się teraz bym zdecydowała na trzeciego łysolka to tylko z hodowli MyLove tam są przepiękne te potworki i dziewczyna, która ma hodowle jest prawdziwą ich miłośniczką :love: Na razie zastanawiam się ostro 8-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”