Zawartość kuwety czyli czym wykładać klatkę
Moderator: Pulpecja
Re: Zawartość kuwety czyli czym wykładać klatkę
Dzięki Wam się dowiedziałam, że akurat są maty łazienkowe w Biedronce i poleciałam dziś kupić dwie moim świnkom
Polowałam na nie od jakiegoś czasu ale ostatnio jakoś nie zachodziłam do Biedronki. Mam pytanie: czy pierzecie maty przed pierwszym użyciem?

Ja nie. Może jakby śmierdziały to bym myła, jak do tej pory nie miałam tego problemu 

- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Ludzie czy Wy macie inne nosy niż ja? Dla mnie te maty w Biedronce strasznie śmierdzą. Albo może tylko ta niebieska tak śmierdziała?
W każdym razie po drugim dniu wiszenia za oknem wreszcie jest OK. I prałam też. Chyba normalnie pójdę jeszcze raz i powącham jakąś innego koloru, bo jak to wam nie śmierdzi, a mnie tak, że nie do wytrzymania? O co tu loto?
Bo jeśli inne kolory tak aż nie śmierdzą, to bym też wzięła jeszcze jedną na zmianę. A wzięłam niebieską, bo kuweta niebieska i wszystkie ciuchy też, ładnie pasowało, poza tym ktoś wcześniej pytał, że fioletowe i niebieskie są mnie zjadane (nie wiedzieć, czemu). Te maty są jak w sam raz na klatkę 120 chyba, ja to muszę ciut przyciąć, przynajmniej na długość.
Wymiar z metki: 130 x 65 cm.

W każdym razie po drugim dniu wiszenia za oknem wreszcie jest OK. I prałam też. Chyba normalnie pójdę jeszcze raz i powącham jakąś innego koloru, bo jak to wam nie śmierdzi, a mnie tak, że nie do wytrzymania? O co tu loto?

Bo jeśli inne kolory tak aż nie śmierdzą, to bym też wzięła jeszcze jedną na zmianę. A wzięłam niebieską, bo kuweta niebieska i wszystkie ciuchy też, ładnie pasowało, poza tym ktoś wcześniej pytał, że fioletowe i niebieskie są mnie zjadane (nie wiedzieć, czemu). Te maty są jak w sam raz na klatkę 120 chyba, ja to muszę ciut przyciąć, przynajmniej na długość.
Wymiar z metki: 130 x 65 cm.
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Nie wiem jak inne ale brązowa wydawała mi się, jakby zrobiona z innego materiału 

Po ile w Biedronce są te maty?
Widziałam w gazetce, że są, ale na moją 100-tkę byłaby za krótka, a o większych rozmiarach nie wspominali.
Widziałam w gazetce, że są, ale na moją 100-tkę byłaby za krótka, a o większych rozmiarach nie wspominali.
Eeee, to u chińczyka mam taniej
Puki co szkoda mi wydawać nawet te 20zł na matę, skoro te moje mendy ją skubią

Puki co szkoda mi wydawać nawet te 20zł na matę, skoro te moje mendy ją skubią

Za krótka, bo w gazetce widziałam tylko rozmiar 70cm na ileś tam
O większych nie wiedziałam.

O większych nie wiedziałam.
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: