Kofeina niestety ma za sobą trudną próbę połączenia z samiczką, która ostatnio została sama. Niestety samica ta była bardzo agresywna, szybko szły zęby w ruch i mimo, że Kofeina odpuściła i przestała się stawiać, druga nic nie złagodniała.
Wróciliśmy do domu i poszła na wybieg z moim Gryfem....zero agresji....spacerowały jakby od zawsze były razem. Kofeina coraz częściej zagląda do innych klatek i zagaduje tymczasy. Jest kontaktowa, więc to nie ona zawiniła przy łączeniu, a złe dobranie charakterów.
Aktualnie Kofeina ma rezerwację dla Pani Beaty z Łodzi.
Kofeina DS [Oborniki]
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Kofeina REZ [Oborniki]
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Re: Kofeina REZ [Oborniki]
Biedna Kofeina... Mam nadzieję, że wszystko z nią dobrze. Oby trafiła na przyjazną świnkę, z którą się dagada 

- Becia98
- Miejscowość: Łódź / Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Re: Kofeina DS [Oborniki]
Kofeina w końcu znalazła swoją bratnią duszę.
Z adopcyjnym kolegom Jankiem - BigMc'iem (dostał od nas nową ksywkę
) dogaduje się świetnie i świata poza sobą nie widzą. Kiedy są osobno, Kofeinka często przybiega do niego i się przytula. A ostatnio byłam ze świnkami u weterynarza, bo zaniepokoiło mnie zachowanie jednej z nich, to Pani weterynarz mówiła, że BigMc bronił Kofeiny i ugryzł Panią wet., gdy chciała ją mu zabrać.
Z adopcyjnym kolegom Jankiem - BigMc'iem (dostał od nas nową ksywkę

- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Kofeina DS [Oborniki]
Cóż za przykładny mąż!
brawo 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka