Agatka w DS [Ruda Śląska]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ViaCaVia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Agatka szuka domu [Ruda Śląska]

Post autor: ViaCaVia »

Jaga! To Ty? Z wątku Kwoczo-Foczego? :D Przygarniasz Agatkę??? Aaaaale suuuuper! :buzki: Agatka jest przepiękna! I może nie o samą urodę chodzi, ale wydaje mi się, że jest po prostu superświnką :102:
ViaCaVia
Kontakt:

..no i fajnie, że z Maluszkami dobrze! Za zdrowie i świnkowe szczęście! :fingerscrossed:
Jaga
Miejscowość: Opole
Kontakt:

Post autor: Jaga »

Tak ViaCaVia, to ja. Ale jeszcze nie wiem czy przygarniam, bo nie wiem czy mi ją dadzą.
Z tego co przeczytałam było kilka zapytań i nie wiadomo czy nie zostanie wybrany ktoś inny. Zobaczymy ....

Czytałam, że Agatka jest bardzo proludzka, a też bardzo podoba się mojej córce.
Moja babcia, jak jeszcze mnie nie było na świecie, znalazła i przygarnęła świnkę o podobnym charakterze. Całe dzieciństwo nasłuchałam się opowiadań jaka fajna była Finusia (chociaż teraz z opisu wydaje mi się, że to był raczej Finuś) i jak zawołana przybiegała do nogi.
Moje świniaczki są kochane i z dnia na dzień coraz fajniejsze, ale cały czas marzyłam o swojej Finusi - może Agatka nią zostanie.
W tej roli miała wystąpić Kwoczuchna, która już zawsze pozostanie w moim sercu, ale widać mam przygarnąć inną świnkę.

Pozdrawiam serdecznie. :buzki:
ViaCaVia
Kontakt:

Ojej! Ale popatrz, mamy podobne świnkowe gusta! :lol: Coś w tym musi być, bo Agatka też mnie zachwyciła! :102: Jeśli jakoś mogę lobbować za Twoją kandydaturą, to popieram gorąco!!! W końcu Twoje Świnki mają superdom, a superświnka Agatka zasługuje na dołączenie do radosnej gromadki! Bardzo bym chciała, żeby Agatka była u Was! Może któregoś dnia zorganizujemy jakieś wspólne brykanie na trawie? :lol: Kwoczka skacze jak szalona, mówiłam Magmagpie, że wygląda jak podskakujący tupecik :lol: Za powodzenie przedsięwzięcia! I za najlepszy dom dla Agatki! :fingerscrossed:
oRibi
Miejscowość: Ruda Śląska
Kontakt:

Post autor: oRibi »

Świnki na spacerze :)
https://youtu.be/XSiqFV48Cz8

Generalnie zapowiada się że będą 3 maluszki, więc osoby chętne na Agatke zawsze mogą sie załapać na dzieciaczki :)
Awatar użytkownika
Oldzah
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Oldzah »

oRibi pisze:Świnki na spacerze :)
https://youtu.be/XSiqFV48Cz8

Generalnie zapowiada się że będą 3 maluszki, więc osoby chętne na Agatke zawsze mogą sie załapać na dzieciaczki :)
Już mam osobę chętną na córkę :szczerbaty:
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Jaga
Miejscowość: Opole
Kontakt:

Post autor: Jaga »

ViaCaVia dziękuje za słowa poparcia! :buzki:
Rzeczywiście fajnie by było, kiedyś urządzić wspólny "świński" piknik.

Jeżeli chodzi o Agatkę to od razu ją zauważyłam, ale potem ktoś napisał, że się nią interesuje i pomyślałam, że jest już zarezerwowana. Świneczka rzeczywiście jest przesłodka i bardzo kontaktowa, a to najważniejsze u zwierzaczka. Spośród swoich 3 szczurów najbardziej kochałam tego najmniej urodziwego (chociaż wszystkie były ładne na swój sposób), ale za to najbardziej proludzkiego - po prostu była między nami jakaś więź (do tej pory ją czuję).

Zwróciłam także uwagę na fakt, że Agatka Ci się podoba i pomyślałam to samo co Ty, czyli że zwracamy uwagę na te same prosiaczki. Mam nadzieję, że uda mi się zostać opiekunką Agatki i że kiedyś się spotkamy, wówczas ja zobaczę na żywo Kwoczuchnę, a Ty - Agatkę. :D

Pozdrowienia dla Ciebie i dla Kwoczeńki i Foczki. :love:
ViaCaVia
Kontakt:

Ojej! To by było super! Na pewno się uda!!! :fingerscrossed: Dziękujemy i też pozdrawiamy! :buzki:
Awatar użytkownika
Oldzah
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Oldzah »

Wizyta przed adopcyjna przebiegła pozytywnie, więc Agatka jest już zarezerwowana :)
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
magmagpie

Re: Agatka rezerwacja [Ruda Śląska]

Post autor: magmagpie »

Gratulacje! Myślę, że Jaga będzie super domkiem dla Agatki, no i sama Agatka rozbraja oswojeniem! :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”