Ambroży&Larry - dwóch panów polabo-DS Boe22
Moderator: silje
Re: Ambroży&Larry - dwóch panów polabo [Olsztynek]Ad.Wsztrzy
Cudowne świństewka... Faktycznie kusisz doświnieniem się... Ale mam za mało miejsca...szkoda.
Aussie-ależ ty masz cudowne
do adopcji,co wątek to piękniejsze futerka 

- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
"Larry przesuń się, też chcę być na zdjęciu!"

"Ale Ty jesteś, wiesz.."

"Oooo udało mi się :3"

"Dobra dobra, lubimy się ale marchewka jest moja
"

Omomonomnomomom

"Ale Ty jesteś, wiesz.."

"Oooo udało mi się :3"

"Dobra dobra, lubimy się ale marchewka jest moja

Omomonomnomomom

Kochani...kochane świnki...jeżeli ciotka Aussie się zgodzi i uzna nas za dobry dom, to właśnie znaleźliście swoje miejsce na świecie...
Aussie- długo był ciągnięty temat, ale w naszym domu dziś klamka zapadła, pod wpływem straty nawet chłop uznał, zrobiło się strasznie pusto... Reszta zależy od Ciebie.
Aussie- długo był ciągnięty temat, ale w naszym domu dziś klamka zapadła, pod wpływem straty nawet chłop uznał, zrobiło się strasznie pusto... Reszta zależy od Ciebie.
- Aussie.
- Kontakt:
O jaaaaaboe22 pisze:Kochani...kochane świnki...jeżeli ciotka Aussie się zgodzi i uzna nas za dobry dom, to właśnie znaleźliście swoje miejsce na świecie...

No to po temacie. Wiem, że Cię zagnębiłam...alee..to nie kupno wazonu...
Zwrotów nie biorę pod uwagę. Decyzja musi być ostateczna i poważna. Myślałam o Ambrożym, myślałam o jednym...ale i w ciapku się zakochałam, drugi osobny biały by się u mnie nie odnalazł więc....podobno pierwszy odruch serducha i tak wróci...więc chętnie zaopiekujemy się tymi krówkami.
Zwrotów nie biorę pod uwagę. Decyzja musi być ostateczna i poważna. Myślałam o Ambrożym, myślałam o jednym...ale i w ciapku się zakochałam, drugi osobny biały by się u mnie nie odnalazł więc....podobno pierwszy odruch serducha i tak wróci...więc chętnie zaopiekujemy się tymi krówkami.
- Aussie.
- Kontakt:

Odezwę się do Ciebie na priv jutro. Ambroży musi całkowicie poradzić sobie z grzybiarną zanim się do Was wybiorą.

Re: Ambroży&Larry - dwóch panów polabo [Olsztynek
Eee, nie dramat. Z pieczarkami mam doświadczenie i sama mogę leczyć. Ale to już Twoja decyzja. Dostosujemy się.
Re: Ambroży&Larry - dwóch panów polabo [Olsztynek
No i po temacie. To lubię w Boe że krótko i na temat
zatem kciuki za łączenie, żeby Agrest był łagodnym dziadem wobec nich, bo przyjadę go w jajka poszczypać za to że taki roszczeniowy gamoń się z niego zrobił....
swoją drogą Boe z taką ilością zgłoś sie po 500+

swoją drogą Boe z taką ilością zgłoś sie po 500+