Baszko[*] i Rwetes - duet niedoskonały- DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Rin
Miejscowość: Aleksandrów Łódzki
Kontakt:

Re: Baszko (ec+) i Rwetes [Sztum]- duet niedoskonały- wstrzy

Post autor: Rin »

Nadal czekam na chłopaków i jestem na etapie robienia hamaczka, legowiska i elementów do wybiegu, wszystkie rzeczy jak klatka itp. będę mieć w środę. Szyję sobie hamaczek spokojne, bezstresowo i zauważyłam, że domownicy jak wchodzą do mojego pokoju to otwierają drzwi z siłą tornada i tak samo zamykają. Prośby słowne nie podziałały, więc musiałam uciec się do metod bardziej inwazyjnych i na szybo zrobiłam to. Jutro zawieszę na drzwiach na wysokości oczu. Jak nie będzie działać, to zacznę katrupić :lol:
Spisałam zasady: nie trzaskać, drzwi otwierać delikatne, a jak wchodzić... to najlepiej z jakimś dobrym smakołykiem dla chłopaków :D (oczywiście dla żartu tylko ostatni punkt :) )

Obrazek
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Super pomysł :)

A ostatni punkt, to myślę, że świnie wezmą baaardzo na poważnie i będą się domagały jego respektowania :laugh:
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Rin
Kontakt:

O dziwo działa, mam jasne drzwi, wiec jak widza zawieszkę to automatycznie robią wszystko delikatnie, do przyjazdu chłopaków wejdzie im to w pamięć :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Uuu co ja widzę! W końcu ktoś wypatrzył tych chłopaków! Nareszcie :yahoo: oby zdrowue im pozwoliło zamieszkać we własnym ds i nie być już jednymi z wielu świnek. Aż się wzruszyłam :buzki:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

I ja się cieszę :D
Tym bardziej, że chłopaki robią, co mogą, by przeprowadzki za bardzo nie odkładać w czasie- Baszko wygląda i zachowuje się już prawie normalnie. Tzn. jest po swojemu troszkę spowolniały, ale je chętnie, odbudowuje masę (1016g), bez problemu wskakuje na hamak. Liczę na to, że nadal będzie coraz lepiej :)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

Takie dobre wieści! :jupi: Trzymamy kciuki za jeszcze lepsze (Rin, jesteś wspaniałą Osobą!)! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Awatar użytkownika
Rin
Kontakt:

Jestem tylko człowiekiem :)
Doskonale rozumiem jak musi czuć się Baszko. Cierpiałam kiedyś na chorobę, która powodowała u mnie drętwienie rąk, nóg i problemy z jedzeniem, kilka dni potrafiłam mieć problemy z lekkim niedowładem ręki. To dlatego zdecydowałam się na tą dwójkę. Bo wiem jak musi się czuć i zrobię wszystko by było im jak najlepiej.
ViaCaVia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: ViaCaVia »

Ojej.. wzruszyłam się..! Baaardzo się cieszę, że Baszko i Rwetes znaleźli dobry domek. Są takie Świnki, które mocniej zapadają w pamięć. O Baszko myślałam, bo taki biedotek, o Małej Mi.. Bardzo mnie uradowały wieści! Za pomyślny transport, zdrowie i wspaniałe nowe życie! :fingerscrossed: :buzki:
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Również się wzruszyłam, Baszko jest taki śliczny i Rwetes również, cieszę się, że chłopakom trafił się taki fajny dom.
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

I co w końcu wyszło, chłopaki w nowym domku, że tak zapytam nieśmiało?... :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”