Podskakiwanie, czyli popcorning
Moderator: Pulpecja
Re: Podskakiwanie
Moja świnka podskakuje jak się ją dotknie w tyłek, bo tego bardzo nie lubi .
Moje też okazują zniecierpliwienie albo wielką radość podskokami np.kiedy nie idę prosto do nich z jedzeniem,tylko gdzieś stanę lub na chwile odstawie żarełko,a przy sprzątaniu klatki to skaczą,ganiają się,pełnia szczęścia normalnie
-
- Miejscowość: Łowicz
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=MxqRvSeq55A Czesio często to robi spontanicznie a ostatnio przypadkowo przy słuchaniu muzyki .
u mnie popcorning jest uskuteczniany codziennie wieczorem. Tańce i bieganie po podłodze to ich wieczorna rozrywka ....hahah
Moje prośki to tak skakały jak były małe. Teraz tylko jak się je dotknie gdzie mają laskotki np. po boczkach.
Moje czasami podskakuja jak im porzadki robie w klatce, lub jak dostana dobre jedzenie
zwyczajny popcorning
no ludzie to popcorning z radości
koniec dyskusji ,forum zamknięte
koniec i .
koniec dyskusji ,forum zamknięte
koniec i .
Re: Podskakiwanie, czyli popcorning
Moje dziewczynki bardzo często podskakują aż się przewracają z radości , bardzo śmiesznie to wygląda , często gruchają wtedy telebią się na boki wyglądając jak dwa dinozaury , które się straszą i określają swoje terytorium , ale to jest taka zabawa , nigdy się nie gryzą . Jak sie bawią to jedna gania drugą i odwrotnie . Fajnie , że są dwie jest im raźniej .
pozdrawiamy
pozdrawiamy