Podskakiwanie, czyli popcorning

Czyli czym Twoja świnka zaskoczyć potrafi

Moderator: Pulpecja

Iris

Re: Podskakiwanie

Post autor: Iris »

Moja świnka podskakuje jak się ją dotknie w tyłek, bo tego bardzo nie lubi :D.
Teddy

Post autor: Teddy »

Moje też okazują zniecierpliwienie albo wielką radość podskokami ;) np.kiedy nie idę prosto do nich z jedzeniem,tylko gdzieś stanę lub na chwile odstawie żarełko,a przy sprzątaniu klatki to skaczą,ganiają się,pełnia szczęścia normalnie :D
Pordziak

Post autor: Pordziak »

Moje dzieciaki też w ten sposób okazują radochę.
Bunia
Miejscowość: Łowicz
Kontakt:

Post autor: Bunia »

https://www.youtube.com/watch?v=MxqRvSeq55A Czesio często to robi spontanicznie a ostatnio przypadkowo przy słuchaniu muzyki .
kasiek7

Post autor: kasiek7 »

u mnie popcorning jest uskuteczniany codziennie wieczorem. Tańce i bieganie po podłodze to ich wieczorna rozrywka ....hahah :)
Alissma95

Post autor: Alissma95 »

Moje prośki to tak skakały jak były małe. Teraz tylko jak się je dotknie gdzie mają laskotki np. po boczkach. :D
Agmeszka

Post autor: Agmeszka »

Moje czasami podskakuja :) jak im porzadki robie w klatce, lub jak dostana dobre jedzenie :)
boe22

Re: Podskakiwanie, czyli popcorning

Post autor: boe22 »

U nas nazywa się to mustangowaniem! :lol:
czakis

zwyczajny popcorning

Post autor: czakis »

no ludzie to popcorning z radości
koniec dyskusji ,forum zamknięte
koniec i . :lol:
Iwa

Re: Podskakiwanie, czyli popcorning

Post autor: Iwa »

Moje dziewczynki bardzo często podskakują aż się przewracają z radości :lol: , bardzo śmiesznie to wygląda , często gruchają wtedy telebią się na boki wyglądając jak dwa dinozaury , które się straszą i określają swoje terytorium , ale to jest taka zabawa , nigdy się nie gryzą . Jak sie bawią to jedna gania drugą i odwrotnie :) . Fajnie , że są dwie jest im raźniej .

pozdrawiamy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachowania, nawyki, wybryki”