Dortezka, będę we Wrocku 14 i 15 wrzesnia
Olga1109 proszę, czysta przyjemność. Nie wiem jak długo masz swinki, że jeszcze nie zdążyłaś poznać ich mrocznej, śmierdzącej natury, ale to się ceni
awa - pozdro dla Synka i jego cieszymy się z jego cichociemnego współtowarzyszenie
Jak mówicie do swoich świnek?
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Jak mówicie do swoich świnek?
Najstarszy jest u mnie rok, najmłodszy 2 miesiące U nas śmierdzi jak się zabrudzi w klatce a 2-3 dni nie sprzątne. Ja znam ich mroczną stronę pod tytułem : wstawaj!! jeść!!
-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
To i może ja się dołączę
Alf: Alfik, Alfosław, Dziadu (jak zaczepia Dudusia), Homuś, Różowy (ze względu na orientację - gdy zaczepia Dudusia ), Dziadyga, Wiercipięta, Szekspir, Gryzak. Tyle imion ile wybryków
Duda: Duduś, Dudek, Dudosław, Homer, Piszczała, Maruda, Jedynak, Chorutek, Tuptuś, Nerwus, Onanista
Łącznie: Chłopaki, marudy, głodomorki.
I mówię do nich jak do dzieci Ostatnio weterynarz patrzył na mnie jak na idiotkę, gdy po zastrzyku Duda wskoczył mi na ręce i podpiskiwał, na co ja: Juś nie psijdziemy do niedoblego pana
Alf: Alfik, Alfosław, Dziadu (jak zaczepia Dudusia), Homuś, Różowy (ze względu na orientację - gdy zaczepia Dudusia ), Dziadyga, Wiercipięta, Szekspir, Gryzak. Tyle imion ile wybryków
Duda: Duduś, Dudek, Dudosław, Homer, Piszczała, Maruda, Jedynak, Chorutek, Tuptuś, Nerwus, Onanista
Łącznie: Chłopaki, marudy, głodomorki.
I mówię do nich jak do dzieci Ostatnio weterynarz patrzył na mnie jak na idiotkę, gdy po zastrzyku Duda wskoczył mi na ręce i podpiskiwał, na co ja: Juś nie psijdziemy do niedoblego pana
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
kleymore pisze: I mówię do nich jak do dzieci Ostatnio weterynarz patrzył na mnie jak na idiotkę, gdy po zastrzyku Duda wskoczył mi na ręce i podpiskiwał, na co ja: Juś nie psijdziemy do niedoblego pana
mój się już przyzwyczaił i dziwnie nie patrzy.. ja non stop do nich gadam.. albo mówię ich głosem to mojego TŻta "Pańciu.. a kochas mnie? to zabies mnie stąd Pańciu "
nie oszukuj, na targach będziesz ale jak coś, to moje świnki zapraszają na mizianko (ich oczywiście )Madzior pisze:Dortezka, będę we Wrocku 14 i 15 wrzesnia
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Nie wytrzymam z Wami muszę to wypróbować na moim TŻciedortezka pisze:albo mówię ich głosem to mojego TŻta "Pańciu.. a kochas mnie? to zabies mnie stąd Pańciu "
To i ja się przyłączę;)
Fifi- Fifcia,Fifolek,Diablica,Diablątko...
Lenka- Leniuszek,Leń,Blondi...
Ola-Aleksandra (jak jestem na nią zła),Olusia,franca,zołza...
Zosia- Zofia,Zosieńka,sierota,golas...
A ogólnie do wszystkich-słoneczka,robaczki,babochy,grubaski,żarłoki,ciaproki(to tak po śląskiemu znaczy brudasy),śmierdziuszki,głodomory,czyste świnie to tyle co pamiętam i używam najczęściej...
Fifi- Fifcia,Fifolek,Diablica,Diablątko...
Lenka- Leniuszek,Leń,Blondi...
Ola-Aleksandra (jak jestem na nią zła),Olusia,franca,zołza...
Zosia- Zofia,Zosieńka,sierota,golas...
A ogólnie do wszystkich-słoneczka,robaczki,babochy,grubaski,żarłoki,ciaproki(to tak po śląskiemu znaczy brudasy),śmierdziuszki,głodomory,czyste świnie to tyle co pamiętam i używam najczęściej...
no to ładnie sie odzywacie to swych swin
u mnie przewaznie padaja okreslenia typu:
pieron, dziad, dentysta, fred, magister, czort, wiesuaw, błekitny -pomijajac swinarzy, prosiaków. świnskich ryjków itp
u mnie przewaznie padaja okreslenia typu:
pieron, dziad, dentysta, fred, magister, czort, wiesuaw, błekitny -pomijajac swinarzy, prosiaków. świnskich ryjków itp
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
A dentysta to skąd?
India: Indiana Jones,kudłata
Calina: żółty szczur, wredna małpa
Ogólnie na obydwie: diupki, torby,stworki, libki
India: Indiana Jones,kudłata
Calina: żółty szczur, wredna małpa
Ogólnie na obydwie: diupki, torby,stworki, libki
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 16:40 przez jadziulka, łącznie zmieniany 2 razy.
bo ma super białe ząbki
a okreslenie szczur tez sie pojawia
a okreslenie szczur tez sie pojawia
ja jeszcze dodam, że mój synek mówi na nasze świnie niuniusie , skąd to mu się wzięło to nie wiem