Folwark zwierzęcy czyli o tym jak zostałam mamą świnką.

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
smash_lady

Re: Folwark zwierzęcy czyli o tym jak zostałam mamą świnką.

Post autor: smash_lady »

Chocolate Monster pisze:Na drugiej fotce to chyba laska chciała sobie selfie strzelić :lol:
Tak. Papaya jest bardzo zainteresowana telefonem. Poza tym musi się jakoś ładnie prezentować na fejsie :D

Milkaa wybieg zawsze mają mięciutki. Jak są w kojcu to dostają kocyk na podłogę.
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Ta dzisiejsza świnko-młodzież :102:
smash_lady

A śniadanie wygląda tak :P

Obrazek

Nie wiem czemu tylko te zdjęcia mi się tak obracają :shock: Jak je wrzucałam było normalnie.
Chocolate Monster

Smacznego :buzki:
smash_lady

Jane w sobotę miała wycieczkę do weterynarza. Mieliśmy zrobić ponownie badanie tarczycy, ale pan Piotr Pawlikowski kazał nam poczekać jeszcze, by wynik był jak najbardziej wiarygodny. Był zachwycony Jane. Blizna na rogówce się pięknie zagoiła. I nie ma co się okiem przejmować. Żeby Jane nie było smutno w trakcie wycieczki, zabrałam też Peggy do towarzystwa. Dziewczęta pięknie się zadomawiają. Papaya już się nie chowa przede mną. Jak wołam każdą po ogórka to coraz śmielej podchodzi pod drzwiczki. Jane zaczęła się wydzierać za każdym razem gdy wejdę do pokoju. Peggy i Peppa dają jej cholera zły przykład :P Czuję się tak jakby dziewczyny były ze mną długie lata. A to raptem dziesiąty dzień mija.

Porcja zdjęć ze wczoraj :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek
smash_lady

Wczoraj za TM pobiegł nasz kochany jeżyk Connor :( Dożył pięknego jeżowego wieku - miał 4 lata. Zasnął spokojnie w swoim domku, okryty ulubionym polarkiem. I z tym też polarkiem został pochowany. Jego śmierć bardzo nas wszystkich zabolała. Ech... Będzie mi go bardzo brakować. Reszta zwierzyńca się na szczęście trzyma. Wszyscy zdrowi. Dziewczyny ostatnio dostały nowe polarki do klatki. Każda musiała przetestować polar na swój sposób.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Chocolate Monster

Przykro mi z powodu jeżyka...Niech biega sobie za TM
A laski jak zwykle cud miód :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Connorku Obrazek

Obrazek Zajrzałam i ja do Ciebie i sobie poczytałam. Jestem zachwycona, że Jane Sparrow ( rodzona u mnie) trafiła z Papayą do tak cudownego domku :love:

Masz bosskie wielogatunkowe Stado domowe Obrazek

To zdanie jest bezkonkurencyjne: "Poza prosiakami w naszym domu mieszkają : 4 koty, pies, jeż pigmejski, 2 falki, chomik syryjski, 4 szczury, 2 dzieci i mąż ;) Niemal wszystkie pochodzą z adopcji (za wyjątkiem jeża, którego kupiłam w hodowli). "
Wyobraź sobie dodatkowo moja minę, jak czytając je z zapartym tchem, przeczytałam "męża" zamiast "jeża" Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Connorku :candle:
piekny wiek, piekny. Wakuś Marzenki ok 3 lat ma.
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”