Czy świnki juz w DS? Bo Cynka, to jest taka piękność! Na pewno dogadałaby się z moją Melką. Też jestem z oklic Poznania jak coś. Ale to jest taka bardzo wstępna propozycja, bo nie wiem co na to rodzice.
Dziewczynki są u mnie, wstępny DS się nie odzywa i martwi mnie to.. :/. Dziewczynki idą do adopcji razem, wyraźnie jest o tym napisane w pierwszym poście. Cynka jest bardzo dominująca, z Lilką dokładnie ustaliły sobie która rządzi i żyją w zgodzie i miłości . Jeżeli miałyby zamieszkać z trzecią świnką to należałoby dobrać je charakterami . Tak żeby Cynka nie znęcała się nad jakąś ciepłą kluchą ale też nie taką, z którą by się biła.
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
No czekają czekają.. Wolałabym je puścić gdzieś bliżej albo jak te wielkie mrozy przejdą ale jak znajdzie się pewny dobry dom to pojadą i już. Jest wiele możliwości zabezpieczenia przed zimnem jeśli się bardzo chce..
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
No nie, znowu się zakochałam!
Aussie, jakie znasz te możliwości zabezpieczenia przed zimnem? Od dawna mnie ta sprawa nurtuje i wciąż boję się, że przy transportowaniu świnek mogę je narazić na zimno, szczególnie z przodu transportera...