@Karotka01, najbardziej opiekuńcza wydaje mi się Eleanor (i najbardziej wyluzowana przy tylu maluchach )
Fotki z niedzielnego miziania
✰Leśne plotkary x 6✰ [POZNAŃ]
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ✰Leśne plotkary x 6✰ [POZNAŃ]
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2016, 17:37 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- GalaxySparkle
- Miejscowość: Barnsley
- Kontakt:
Mhmm. Mi najbardziej podoba się Lily. Fajne łatki, a jeszcze mnie nakręca fakt, że należy do gadułek. Pięć dni temu za Tęczowy Most odeszła mi Pipi, która była niesamowitą gadułką i bez niej zrobiło się strasznie cicho. :/ Odzywała się z byle powodu, reagowała na różne dźwięki, nawet niezwiązane z jedzeniem, wszczynała alarm, który udzielał się pozostałym trzem świnkom. Z jednej str jest tak cicho bez Niej, ale z drugiej też chyba za wcześnie na nowy ryjeczek. Zarówno w moim sercu jak i w chlewiczku, bo miesiąc temu adoptowałam świneczkę od MAS, wciąż się oswaja i liczę na to, że zaprzyjaźni się z naszą drugą młodą. W każdym razie, ucieszę się, jeśli plotkary znajdą miejsca w kochających stałych domkach, nawet jeśli jedna z nich nie będzie nawijać u mnie.Karotka01 pisze:Zarezerwowana została przeze mnie Serena i jedna z dorosłych (na zasadzie, ta bardziej przywiązana do Sereny). Dorosła nie była powiedziana z imienia.
Wiem, że wstępnie Queen B i Vanessa mają już rezerwacje.
@Dzima jeśli tak faktycznie jest, to nie ma co blokować "obu".
@GalaxySparkle z tego wynika, że jeśli uznasz się za gotową na nowego bywalca, to zamykasz krąg rezerwacji na plotkary
@GalaxySparkle z tego wynika, że jeśli uznasz się za gotową na nowego bywalca, to zamykasz krąg rezerwacji na plotkary
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dzima zdjęć nie widać
Tak to prawda jeśli Dzima i Siula zdecydują się faktycznie na Queen B i Jenny to zostaje tylko jedna z mamuś do wydania
Galaxy jeśli miałaś już WPA to obowiązuje ono jak najbardziej, jedyne co to wtedy ja kontaktuję się z osobą która u Ciebie była i pytam o interesujące mnie szczegóły.
Tak to prawda jeśli Dzima i Siula zdecydują się faktycznie na Queen B i Jenny to zostaje tylko jedna z mamuś do wydania
Galaxy jeśli miałaś już WPA to obowiązuje ono jak najbardziej, jedyne co to wtedy ja kontaktuję się z osobą która u Ciebie była i pytam o interesujące mnie szczegóły.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
U mnie jak nie było tak nie ma
- GalaxySparkle
- Miejscowość: Barnsley
- Kontakt:
No byłoby dla nich cudownie... Tylko ja sama jestem zdruzgotana emocjonalnie będąc ledwo sześć dni po śmierci cudownej gadułki, więc to nie jest dobry stan na podejmowanie tej ważnej decyzji. Obserwuję też moją najnowszą córeczkę, bo chcę i najlepiej dla mojego stadka. Dwie młodsze świneczki mają mniej niż plotkara, a to też może zaważyć na stosunkach międzyświnkowych.Karotka01 pisze:@GalaxySparkle z tego wynika, że jeśli uznasz się za gotową na nowego bywalca, to zamykasz krąg rezerwacji na plotkary
No oczywiście... wspaniałość wspaniałością, ale trzeba patrzeć na swoje stadko najpierw... Lepiej teraz niż później..GalaxySparkle pisze:No byłoby dla nich cudownie... Tylko ja sama jestem zdruzgotana emocjonalnie będąc ledwo sześć dni po śmierci cudownej gadułki, więc to nie jest dobry stan na podejmowanie tej ważnej decyzji. Obserwuję też moją najnowszą córeczkę, bo chcę i najlepiej dla mojego stadka. Dwie młodsze świneczki mają mniej niż plotkara, a to też może zaważyć na stosunkach międzyświnkowych.Karotka01 pisze:@GalaxySparkle z tego wynika, że jeśli uznasz się za gotową na nowego bywalca, to zamykasz krąg rezerwacji na plotkary
Ja za to widziałam po mojej Pifi, że brakuje jej drugiej świni - bardziej gadatliwej/przebojowej.. Taka była Java - cwaniak jakich mało... Uznałam, iż plotkara się nada
Poza tym jak zobaczyłam takie budyniowo-śmietankowe umaszczenie... Koniec. Było po sprawie...
A jakoś tak wyszło, że miłość do nich narastała i poczucie, że nie chcę ich kompletnie rozdzielać. Nie wiedziałam tylko którą... Po namowie Lilith88 zdecydowałam się na jakąś starszą. Teraz mam pewność, że jest to super decyzja... Starsza będzie partnerem dla Pifi, a Serena dla Gratis.
P.s. Tak, będzie świniolandia... i tak, Gratis przyszła w gratisie z Pifi.
zostawiam tu sobie bobka i będę obserwować moje znajdki