Polcon nigdy nie był za darmo, ale to ceny dla uczestników. My siedzimy na naszym stoisku.
Na razie zbieram jak największą liczbę ludzi, a potem będzie organizacja co, kto, gdzie i kiedy. Obecnie nie wygląda to zbyt dobrze. Mamy niby wystarczającą liczbę osób, ale muszę ich "rozciągnąć" na cały grafik i wygląda to tak, że będą pojedyncze osoby :/ A mu tutaj powinniśmy się wspierać. Jedna osoba może nie dać rady ogarnąć całego stoiska.
Politechnika Warszawska Polcon 2013
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Politechnika Warszawska Polcon 2013
to prawda... A może nasi członkowie i wolontariusze mogliby przyjść z "obcymi", którzy im pomogą? Nie wiem, kolegami, TZami?
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Nie wiem, jak to będzie wyglądało na tym Polconie, ale dopóki stoisko jest na zewnątrz budynku, to nie trzeba płacić za udział w imprezie. Uczestnicy mają identyfikatory lub bransoletki, które są sprawdzane przy wejściu do budynków, w których odbywają się zajęcia. Jeśli stoisko będzie wewnątrz hali, w której prowadzona jest sprzedaż, to obowiązują jakieś standardowe opłaty, no ale my nie jesteśmy księgarnią ani innym sklepem, jak np. KaRoKa (mam nadzieję, że przyjedzie).
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Impreza coraz bliżej, a nóg nie ma. Czy w takim razie mam brać ten blat ?
I prośba do seledynek, żebym te rzeczy od Ciebie mogła odebrać na Bemowie a nie na Pradze. I kogo zabieram ze sobą i z czym? W miarę możliwości po trasie.
I prośba do seledynek, żebym te rzeczy od Ciebie mogła odebrać na Bemowie a nie na Pradze. I kogo zabieram ze sobą i z czym? W miarę możliwości po trasie.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A może nogi są u Goomisi?
Ja mam dwie nogi i wydaje mi sie, ze reszta jest u JD albo u Elurina. Mam tez dwa blaty stolow.
-
- Kontakt:
Też bez nóg ?
Ja mam taki stary stół plastikowy, to spróbuję czy pasują te nogi, ale on jest bordowy a nie biały. To może ktoś jeszcze ogarnie jakieś obrusy, co by to ładniej wyglądało
Ja mam taki stary stół plastikowy, to spróbuję czy pasują te nogi, ale on jest bordowy a nie biały. To może ktoś jeszcze ogarnie jakieś obrusy, co by to ładniej wyglądało
Hej,
stoisko będzie w strefie nieobjętej opłatą akredytacją. Odnośnie do warunków atmosferycznych, to w pobliżu będzie możliwość podpięcia prądu (tylko potrzebny przedłużacz), więc mogę użyczyć przewód grzewczy lub wentylator.
stoisko będzie w strefie nieobjętej opłatą akredytacją. Odnośnie do warunków atmosferycznych, to w pobliżu będzie możliwość podpięcia prądu (tylko potrzebny przedłużacz), więc mogę użyczyć przewód grzewczy lub wentylator.
Haha, piękna historia z tymi stołów nogami. Uzbiera się z tych kawałków jeden pewny stół?
Szkoda, że pogoda ponoć ma być nie najlepsza - prosiaki zawsze zganiają większe zainteresowanie.
Beatrycze, mój czwartkowy przyjazd jest coraz bardziej wątpliwy, więc wolałabym na wszelki wypadek nie umawiać się z Tobą na odbiór rzeczy od seledynka. Po drodze chyba nikogo nie ma.
Megson, oferta aktualna - dałabyś radę umówić się na czwartek z Beatą?
Na miejscu pewnie trzeba być jakoś o 15tej, bo jeszcze trzeba wszystko rozłożyć, tak?
seledynku, w piątek też jest potrzebny transport czy już może coś załatwiłaś?
Tak w ogóle - jak tam sprawy organizacyjne? Bo nie wiem, czy przypadkiem nie wtrącam się niepotrzebnie .
Szkoda, że pogoda ponoć ma być nie najlepsza - prosiaki zawsze zganiają większe zainteresowanie.
Beatrycze, mój czwartkowy przyjazd jest coraz bardziej wątpliwy, więc wolałabym na wszelki wypadek nie umawiać się z Tobą na odbiór rzeczy od seledynka. Po drodze chyba nikogo nie ma.
Megson, oferta aktualna - dałabyś radę umówić się na czwartek z Beatą?
Na miejscu pewnie trzeba być jakoś o 15tej, bo jeszcze trzeba wszystko rozłożyć, tak?
seledynku, w piątek też jest potrzebny transport czy już może coś załatwiłaś?
Tak w ogóle - jak tam sprawy organizacyjne? Bo nie wiem, czy przypadkiem nie wtrącam się niepotrzebnie .
-
- Kontakt:
Sprawy organizacyjne stoją w miejscu. Ja , jak pisałam wcześniej, podjeżdżam i odjeżdżam, nic nie dźwigam i nic nie rozkładam. Można powiedzieć, że nie wysiadam z samochodu
Więc, jeśli nikogo nie ma do pomocy, to ja rezygnuję.
Więc, jeśli nikogo nie ma do pomocy, to ja rezygnuję.