tak czy siak życzę dziewczynom szczęścia i powodzenia przyszłym właścicielom
Lima i Hawana (Bielsko) Rezerwacja
Moderator: silje
-
kawia
Re: Lima i Hawana (Bielsko) Wstępna rezerwacja
szkoda, byłam zainteresowana świnkami
-
joasior
Szkoda, że nie odezwałaś się wcześniej zanim zgłosiła się do mnie dziewczyna z Katowic. Byłoby wszystko na miejscu.
Niestety jak już się umawiam z kimś na adopcję i dogaduję szczegóły to nie mogę teraz tak po prostu powiedzieć, że nieaktualne bo to by było nie fair.
Ale odezwij się do Cynthia. Ona jest z Kęt i chyba ma jakieś dziewuchy do adopcji. Do Bielska często też jeździ.
Niestety jak już się umawiam z kimś na adopcję i dogaduję szczegóły to nie mogę teraz tak po prostu powiedzieć, że nieaktualne bo to by było nie fair.
Ale odezwij się do Cynthia. Ona jest z Kęt i chyba ma jakieś dziewuchy do adopcji. Do Bielska często też jeździ.
-
kawia
OK, rozumiem. A świnki miałam od jakiegoś czasu na oku, tylko trudno było przekonać moją mamę.
Nie szkodzi, poszukam innych świnek albo adoptuję od Cynthia.
Nie szkodzi, poszukam innych świnek albo adoptuję od Cynthia.
-
joasior
Re: Lima i Hawana (Bielsko) Rezerwacja
WPA wypadła pomyślnie i wkrótce dziewczyny pojadą do nowego domku do Katowic.
Jeszcze raz dziękuję Fuffa za wizytę
Jeszcze raz dziękuję Fuffa za wizytę
-
wilczurka
Szkoda że tak późno je zauważyłam a co z maluszkami?Doczekam się ich wątku???Są tak śliczne jak mamusia 
-
joasior
Maluszki już od września w DS. A wątek już dawno był: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=6617
A po Limę i Hawanę wczoraj przyjechała rodzinka z Katowic, więc w końcu udało im się trafić do DS
A po Limę i Hawanę wczoraj przyjechała rodzinka z Katowic, więc w końcu udało im się trafić do DS
-
wilczurka
Kurcze takie śliczne świnki mi pod nosem uciekły
pozdrawiam adopciaki