Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW] w DS
Moderator: silje
Re: Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW] rezerwacja
Tak się zastanawiam,po przeczytaniu dyskusji widzę ,że Krzemyk jest zarezerwowany,ale na stronie dalej figuruje w świnkach do adopcji.Czy coś się zmieniło ,czy poszedł do nowego domku?
Krzemuś leczy resztki grzybicy i tylko jak on i jego przyszły kolega wyzdrowieją (maluch też ma grzybicę, żeby było śmieszniej) idzie do nowego domku. Już wyjaśniam sprawę z rezerwacją, żeby nie było nieporozumień
Piękniś Jak dasz radę, to namów DS na założenie konta na forum i wątek Proooszę!
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Niestety, Krzemyk wczoraj do mnie powrócił Już siedział w klatce z nowym kolegą, dogadali się i po swoim powrocie z Indii miałam podpisywać umowę adopcyjną. Niestety właściciele drugiej świnki stwierdzili, że nie stać ich na utrzymanie dwóch i wczoraj porwałam swojego kochasia.
Krzemuś jest trochę ciapowatą świnką i potrzebuje za kolegę jakiegoś mało agresywnego prosiaka Jest bardzo towarzyski i cieszy się z każdej okazji obcowania z inną świnką.
Krzemuś jest trochę ciapowatą świnką i potrzebuje za kolegę jakiegoś mało agresywnego prosiaka Jest bardzo towarzyski i cieszy się z każdej okazji obcowania z inną świnką.
Re: Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW]
Biedactwo, mam nadzieję, że szybko znajdzie domek i fajnego kolegę
Słodziak już tyle u mnie siedzi, że czasami wydaje mi się, że jest u mnie na stałe.
Postaram się wrzucić nowe zdjęcia w najbliższym czasie
Postaram się wrzucić nowe zdjęcia w najbliższym czasie
O kurcze, szkoda, szkoda Ciekawe jak druga świnka przeżyła rozstanie - jest Krzemyk i nagle go nie ma