Kropek - dwie świnki w jednej [DS]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Leila

Re: Kropek - dwie świnki w jednej [CHORZÓW] wolny

Post autor: Leila »

Ach smutno.. :( No ale trzymam :fingerscrossed: i dawaj znać jeśli się zastanowią :D
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Może i jestem uparta, ale niestety białaski są najbardziej zgodnym duetem świnek jakiego kiedykolwiek poznałam i na samą myśl, że można ich rozdzielić kroi mi się serce - przecież inaczej jeden z nich byłby już w DS. Przykro mi ale robię to dla ich dobra.

Tak to już byliby wykastrowani i wydani do adopcji do samiczek... ;-)
Obrazek
Usia

Post autor: Usia »

OK, good.

Kropek zostaje u mnie- do Chamberlina. Koniec wątku, proszę o dokumenty adopcyjne.
Usia

Kropek to bardzo przytulaśny prosiak. Lgnie do człowieka i uwielbia być noszony na rękach, głaskany i gdy poświęca mu się maksimum czasu :)

Jednakże jest typem mocnego dominanta. Próbowałam go łączyć z 3 różnymi panami w odstępie godzin lub dni. Niestety, sytuacja jak dla mnie byla zbyt groźna... polała się krew świniowa i ludzka też (w szaleństwie chapsnął męża).

W tej sytuacji nie mogę go adoptować ponieważ nie mam dla niego warunków. Wszystkie moje świnie mieszkają parami, nawet tymczasy, a Kropek strasznie płacze z tęsknoty. Nie mam z kim go połączyć.

Alicja dziękuję za wyrozumiałość w tej sytuacji. Chętnie bym go u siebie zostawiła, ale to mu bardzej zaszkodzi niż pomoże.
Oczywiście może u mnie zostać jako DT.
wredotka

Re: Kropek - dwie świnki w jednej.

Post autor: wredotka »

Witam! Ja jestem z Bytomia i chętnie bym spróbowała czy Kropek zaakceptuje mojego Dżordża. Czy byłaby taka możliwość? Troszkę się boję w ciemno zaadoptować jakiegokolwiek samczyka, ponieważ Dżordż ma dopiero 3 m-ce i był dokupiony jako towarzysz do innego samczyka, ale tamten go okaleczał :( I tym sposobem trafił do mnie :D Dżordż to bardzo żywa świnka. Jest kochany, ale też potrafi nabroić :P Myślisz, że by się dogadali z Kropkiem?
Leila

Kropek znowu do adopcji? Nie zauważyłam..a to taki kochany świnek..kciuki za dobry domek :fingerscrossed:
Usia

Na tą chwilę spróbujemy połączenia ze świnką od wredotki, jeśli nie wypali- Kropek ma szanse wrócić na "stare śmieci" ;)
Leila

Kropek i Antosia na pewno bardzo ładnie razem wyglądają :love:
Usia

Ze względu na silny charakter, Kropek został wydany do samotnej adopcji (nie lubił innych świnek).

Od dziś zamieszkał z 12- letnim chłopakiem z Mysłowic. Bardzo miła rodzina, spokojny dom i dużo czułości wobec zwierząt.
Kropek zamieszkał w pokoju, bok łóżka Wojtka (przepraszam za jakość, ale głucha noc nas zastała :lol: ):

Obrazek

Obrazek
Laraine

Re: Kropek - dwie świnki w jednej [DS]

Post autor: Laraine »

Gratulujemy DS! :jupi: sprawuj się dobrze Kropku! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”