Alaska i Basia DS___ Vebika- DS__ Chris i Norman-DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Re: Vebika(DS), Tajga i Alaska [Sztum]- ad.wstrzymana

Post autor: swissi »

silje pisze:No :love:.
Ale staram się w ich stronę za bardzo nie patrzeć- dla własnego dobra. :nie_powiem:
hehe wcale się nie dziwie :D w ogóle uważam że to nie prosto tak oddać do adopcji prośki które się odchowało /uratowało... wiadomo że to dla ich dobra i wiele dobrego dla nich się robi... ciężko tak jak już opuszczają Twój domek? czy już mając tyle tymczasów którym znalazłaś super domki doszłaś do wprawy uczuciowej.
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Oj, czasem naprawdę nie jest łatwo i dlatego właśnie oddaję je tylko do bardzo dobrych domków- żeby potem spać spokojnie wiedząc, że będą miały lepiej, niż u mnie :) . Doszłam do wprawy uczuciowej na tyle, że nie ryczę, kiedy je oddaję już prawie nigdy.
A wszystkie moje prywatne świnki- to właśnie tymczasy, które utknęły- z różnych powodów- wcale nie dlatego, że były piękne.
Miśki Chris i Norman są po prostu boskie.. Trudno się im oprzeć ;)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

:) do wprawy prawie nigdy hehe oj nigdy to pewnie nie będzie nie raz zdarzy się jakiś cudaśny prosiak co łezka poleci...

heh moje dziś rozpieszczone były świeżymi gałązkami - specjalnie na wieś do rodzinki pojechałam pewnie będę tam częstym gościem :) po zbiory dla prosiek ;)
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
MiMiMiM

Re: Vebika(DS), Alaska [Sztum]- ad.wstrzymana

Post autor: MiMiMiM »

Jeśli byłaby taka możliwość to chętnie przygarnę Alaskę. Byłaby z Mają która też odchowała dwóch synków a teraz szuka towarzystwa. :buzki: dla prosiaków
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Pawłowice na Śląsku? Niestety-tak jak napisałam w pierwszym poście (na niebiesko)- w trosce o dobro zwierzaków nie wysyłam świnek w dalekie trasy, chyba, że ich przyszły opiekun sam po nie przyjedzie.

No i Alaska będzie do adopcji z przybraną córką Basią.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
NataliaSz

Post autor: NataliaSz »

Witam serdecznie,
Czy jest możliwość adopcji jednego malego samczyka? Proszę o informację lub proszę a maila napiszę trochę więcej na ten temat.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Piszę PW.
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Ja się zgubiłam, a skąd jest Basia?
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Nie dziwię się. Jutro postaram się uporzątkować wątek, na razie cierpię na chroniczny niedoczas.
Basia to siostra Wigora i Białego Bima z tego wątku http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=6036, oraz Geri (która siedzi aktualnie ze Szprotką i Berit) - to czworaczki, które miały zostać uśpione zaraz po urodzeniu. Alaska była mamą zastępczą dla Basi.

Ed. Zrobione.
I nowe fotki :photo:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
sempreverde

Re: Alaska i Basia-wolne [Sztum]_____ Vebika- DS

Post autor: sempreverde »

Aaa już rozumiem. A popatrz, wyglądają jak matka z rodzoną córką :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”