Tigra-, Aurora [*] i Elektra /DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Marzena

Re: Tigra, Elektra i Aurora- wyjątkowe trio z Warszawy

Post autor: Marzena »

Spokojnie. :) Musi być Pani cierpliwa. To tak szybko nie przebiega. Dziewczyny malutkie są jeszcze. Ich opiekunka musi spokojnie zdecydować czy mogą już iść do stałego domku. Adopcja to poważna sprawa. Przepraszam, że się tak wymądrzam, ale wiem coś o adopcji, bo sama adoptowałam dwie śliczne dziewczyny. Bardzo się denerwowałam czy WPA przejdzie dobrze i zostanę dopuszczona a miałam już wszystko przygotowane i klatkę kupioną, drybedy, siano, karmę i mnóstwo w sercu miłości dla Amalii i Aloki. Jednak zrozumiałabym, gdybym została odrzucona, bo największe dobro to to, żeby dziewczyny były zdrowe i szczęśliwe i miały dobry domek. Nie wątpię, że Pani im taki da i życzę z serca, żeby trzy gracje do Pani trafiły. Będę trzymać kciuki! Dziewczyny to cuda! Wiem jak to się czeka. Proszę mi uwierzyć. :buzki:
Ale proszę troszkę mieć więcej cierpliwości i przyjąć, że wszystko musi zostać zakończone pozytywnie, żeby one do Pani trafiły. Domek Tymczasowy ma ostateczną decyzję, bo najlepiej zna maluchy. Niestety wszystkie opcje wchodzą w grę i te niepozytywne też. Ja życzę, żeby wszystko się udało i żeby małe piękności do Pani pojechały. :yahoo: :jupi: :buzki:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Marzenka dziękuje :buzki:
a tu parę foteczek dziewczynek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nie wiedziałam które, dodałam wszystkie :roll:

a dziewczynki rosną, niestety dzicz dalej wielka
Waga od momentu odebrania z MV
7, 8, 11 i 13 styczeń
Tigra- 430 g, 462 g, 463 g 482 g
Aurora- 450g ,473g , 470g, 491g
Elektra-393g ,429g , 415g, 436g
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Marzena

Ale pięknoty! :love:
Raftylka

Post autor: Raftylka »

Golka, ale z Ciebie szczesciara! Czekaj kochana , bo warto! Swinki sa mega wdzięczne!
golka64

Post autor: golka64 »

Dzięki za wsparcie ale przeraża mnie wpa :czytac: ,żebym choć znała termin poczułabym się lepiej a tak czekam na telefon zadzwoni nie zadzwoni, heh wiem każdy ma swoje obowiązki ale przecież to zabrałoby chwilkę a ja miałabym komfort oczekiwania.
Panny niech rosną widać radochę i jest ok, pozdrawiam wesoło :fingerscrossed: :buzki:
Marzena

No ale na tym polega WPA. Dowiadujemy sie o nim, gdy przyjdzie jego czas. Na brak cierpliwości polecam medytacje. Poza tym na końcu czekania jest Super Nagroda, jeśli wszystko pojdzie jak z płatka. Ja też czekałam. I do tego się bałam. Spokojnie. Będzie dobrze. Poza tym trzeba mnostwo cierpliwości do dziewczyn a Pani ciągnie już na rezerwie. Wiem co mówie bo jak już są prośki to człowiek czeka że zaraz sie oswoją a tu sie dopiero zaczyna praca i czekanie. Więc dużo cierpliwości życzę i piwodzenia w WPA. :yahoo:
malestwo

Post autor: malestwo »

Bardziej niż WPA (które u mnie przebiegło bardzo sprawnie) jest stresujące szukanie transportu :P
Mam nadzieję, że dziś uda się dogadać Hawerowej z Panem z blablacar i świnki przyjadą do mnie w niedz :3
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Transport będe ogarniać po WPA ;) mam nadzieję, że pomoże znajomy , który juz nie raz wiózł świneczki do Bydgoszczy i na odwrót :)
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
malestwo

Post autor: malestwo »

Jak się ma takiego znajomego to super! :)
Z Olsztyna do Wrocławia to na nawet PKS bezpośrednio nie jeździ :c
golka64

Post autor: golka64 »

Dziękuję za wsparcie, medytować nie będę :lol: w tym czasie zrobiłam domek taki z patyków - jest na fotce.Można wiedzieć jaki jest długi ? Patyków naliczyłam chyba 18 a przycięłam na 30cm dłg ,wyszło całkiem dobrze,lubię podpatrywać a potem sama kombinuję ; niech panny mają dokąd chować swoje małe tyłeczki. :think: :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”