Zdjęcia, instrukcje oraz pomysły na różne akcesoria :)
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjecia, instrukcje oraz pomysly na rozne akcesoria :)
Śliczna ta norka, czy ja też mogłabym dostać instrukcję jak to cudo wykonać własnoręcznie
, za pomocą czego to tak ładnie stoi do góry ?

Re: legowiska,zabawki itd.
Wątki "legowiska, zabawki itd." oraz "zdjęcia, instrukcje oraz pomsły na różne akcesoria" zostały połączone 

Re: Zdjecia, instrukcje oraz pomysly na rozne akcesoria :)
DziękujęWiki pisze:Śliczna ta norka, czy ja też mogłabym dostać instrukcję jak to cudo wykonać własnoręcznie, za pomocą czego to tak ładnie stoi do góry ?

Re: Zdjęcia, instrukcje oraz pomysły na różne akcesoria :)
Wielkie dzięki
, po pracy muszę przeszukać szafę męża i sprawdzić których spodni już nie potrzebuje
a pasują o klateczki 

Proszę bardzo
Jak już coś stworzysz to się pochwal 

Z serii zrób to sam: domek z pudełka po butach.
W sumie wystarczy wyciąć wejście i gotowe
, ja dodałam jeszcze małe okienko, do podglądania świniaka oraz położyłam matę na górę (przymocowałam ją recepturkami, był pod ręką), dzięki temu powstała zgrabna półeczka.

A Mandy po wejściu do domku, od razu zabrała się za "poszerzanie" zębami owego okienka

W sumie wystarczy wyciąć wejście i gotowe

A Mandy po wejściu do domku, od razu zabrała się za "poszerzanie" zębami owego okienka

Nie boisz sie ze swinka zje pudelko po butach na ktorym jest farba drukarska? Ja moim glodomora balam bym sie dac
Ale domek bardzo fajny lecz nie trwaly.

Ale domek bardzo fajny lecz nie trwaly.

Trochę poobgryzała na początku, ale teraz jest spokój. Ale to zależy pewnie od świnki 
Być może lepsze by było pudełko ze zwykłej tektury, bez nadruków i farb, ale akurat takiego nie miałam, a poza tym to czarne się ładnie prezentuje
.
A co do trwałości, to tym razem bardziej mi zależało na szybkości wykonania, poza tym lubię wymieniać wszystko co jest w klatce raz na jakiś czas
.

Być może lepsze by było pudełko ze zwykłej tektury, bez nadruków i farb, ale akurat takiego nie miałam, a poza tym to czarne się ładnie prezentuje

A co do trwałości, to tym razem bardziej mi zależało na szybkości wykonania, poza tym lubię wymieniać wszystko co jest w klatce raz na jakiś czas

U mnie też pudełko robi za domek
tyle że ja wycięłam jeden cały bok (ten mniejszy) wyłożone jest ręczniczkiem. Prośki się biją o niego
W sumie jest już trzeci bo dwa poprzednie zjadły
i nic im nie jest 
W domu cyknę Wam fotkę i wrzucę

W domu cyknę Wam fotkę i wrzucę