Dziękuję Ci bardzo za info.DanBea pisze:Dziękujemy za kciuki, pomagają, bo Rocky czuje się świetnie
Apetyt mu dopisuje, humor też Ogólnie nic, tylko się cieszyć, oby tak dalej
To http://www.wetkardio.pl/ , czyli gabinet naszej pani kardiolog Anny Olejniczak-Pytel.anna_michon pisze:Pytanie z zupełnie innej beczki, co to za klinika w Zabrzu, w której przeprowadzony był zabieg?
Ja swojego świnka w razie potrzeby leczę u dr. Szafrańskiego w Gliwicach ale chętnie poznam jakąś alternatywę jeśli to rozeznani w świnkowych przypadłościach lekarze
Tym razem operowały dwie panie doktor, jedna z Wetkardio, a druga z Aquawetu.
Rocky ze Śląska [Katowice]Walczymy z gronkowcem i biegunkami
Moderator: pastuszek
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Rocky ze Śląska [Katowice]
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Rocky ze Śląska [Katowice]
Rocky był dzisiaj na zdjęciu szwów. Specjalnie dla niego przyjechała doktor Barecka. Rana ładnie wygojona, on wyglądający na zdrowego, nic tylko się cieszyć. Niestety, gdy zrobiono mu usg, okazało się, że mamy wznowę. W brzuchu jest widoczna zmiana wielkości 2cm Mały cały czas ma miękkie boby, myślałam, że jeszcze po zabiegu nie wróciło wszystko do normy, a tu takie coś.
Póki co obserwujemy, a ja liczę na cud Kciuki bardzo potrzebne
Tak poza tym Rocky czuje się świetnie, jakim cudem, nie wiem Drugi Rambo z niego
Póki co obserwujemy, a ja liczę na cud Kciuki bardzo potrzebne
Tak poza tym Rocky czuje się świetnie, jakim cudem, nie wiem Drugi Rambo z niego
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Rocky ze Śląska [Katowice] Kolejna zmiana w brzuchu :(
Bardzo dużo kciuków dla świniaczka
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Biedaczku mały
Beatko, mam jeszcze 10 saszetek probiotyku (asecurin junior). Wysłać ci?
Beatko, mam jeszcze 10 saszetek probiotyku (asecurin junior). Wysłać ci?
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
A może to jakiś ropień? To na pewno wznowa?
- DanBea
- Kontakt:
Nie wygląda to na ropień, jest takie samo, jak przed zabiegiem, tylko mniejsze. Niestety tego obawiały się wetki.
Przed zabiegiem pytałam, czy to nie jest ropień, ale kardiolog powiedziała, że nie, no i niestety miała rację.
Mimo wszystko jutro zadzwonię do doktor Marty i zapytam raz jeszcze, bo dzisiaj miałam niezbyt humor po wizycie i to nie tylko przez Rockiego
Przed zabiegiem pytałam, czy to nie jest ropień, ale kardiolog powiedziała, że nie, no i niestety miała rację.
Mimo wszystko jutro zadzwonię do doktor Marty i zapytam raz jeszcze, bo dzisiaj miałam niezbyt humor po wizycie i to nie tylko przez Rockiego
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Kurcze...
Ale 2 tygodnie po zabiegu już wznowa? Musiałoby być to coś bardzo mocno złośliwe.. A może tam się krwiak jakiś zrobił, może zrost? Biedny świnek. Trzymam bardzo mocno
Ale 2 tygodnie po zabiegu już wznowa? Musiałoby być to coś bardzo mocno złośliwe.. A może tam się krwiak jakiś zrobił, może zrost? Biedny świnek. Trzymam bardzo mocno
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT
Biedny maluszek Trzymam mocno kciuki
- DanBea
- Kontakt:
Nie jestem lekarzem, nie znam się na tym. Jestem zawsze podczas badań moich zwierzaków, wiec widzę co mają robione. Lekarz też mi tłumaczy co i jak. Wiem jedno zmiana jest, bo widziałam na usg. Nie mam podstaw, aby podważać diagnozę lekarza, tym bardziej, że do tej pory miał rację.