No idziesz jak burza z adopcjami James jest cudny po prostu, nie mogę oderwać od niego oczu Może zrobiłabyś mojemu Panu Świniowi takie ładne zdjęcia? On taki fajny, a mój aparat i umiejętności pozostawiają wiele do życzenia...
No James jest cudny, widziałam na własne oczy dzisiaj. Agutek też przesłodki i ten mały Wicherek. Wywali mi sie idealnie zgrani (siedzą razem) ale Nejvii mówi, że się popisywali W każdym razie super chłopcy. Nie będą długo czekać.
Nejvii możesz dorabiać jako fotograf świnek (i nie tylko) Aparat profesjonalny i pewnie trochę talentu. Powinnaś obstrykać wszystkie tymczasy w Poznaniu. Na Twoich zdjęciach świnka wygląda tak jak w naturze.
Bo ja już tak miałam przy dwóch świnkach z forum które wzięłam, że byłam mocno pozytywnie zadziwiona jaka świnka do mnie przyjechała, że jest aż tak śliczna (co oznacza, ze zdjęcia nie oddawały do końca tego).
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Florek na razie jest małym dzikuskiem. Uspokaja się na kolanach, ale w klatce ciężko go złapać. W stadzie był po środku pomiędzy dominującym Jamesem, a maluchem Wicherkiem.
Ja wlaśnie zastanawiam się nad adopcją świnki, mam już jedna samczyka nazywa się Franek i właśnie myślałam nad Florkiem. Myślę by sie dogadi, choć jest dużo młodszy, bo mój samczyk ma ponad rok. Z twojego opisu zachowań przypomina Franka jak był młodszy. Co sądzisz na ten temat Nejvii?