Trzech panów szuka domu [POZNAŃ/WARSZAWA]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Dropsio

Re: Trzech panów szuka domu [POZNAŃ/WARSZAWA]

Post autor: Dropsio »

Jamesik, moja miłość :love: Jest idealny! Oby znalazł wspaniały domek :fingerscrossed:
patic6

Post autor: patic6 »

No idziesz jak burza z adopcjami :D James jest cudny po prostu, nie mogę oderwać od niego oczu :)
:offtopic: Może zrobiłabyś mojemu Panu Świniowi takie ładne zdjęcia? On taki fajny, a mój aparat i umiejętności pozostawiają wiele do życzenia...
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

No James jest cudny, widziałam na własne oczy dzisiaj. Agutek też przesłodki i ten mały Wicherek. Wywali mi sie idealnie zgrani (siedzą razem) ale Nejvii mówi, że się popisywali :lol: W każdym razie super chłopcy. Nie będą długo czekać.

Nejvii możesz dorabiać jako fotograf świnek (i nie tylko) ;) Aparat profesjonalny i pewnie trochę talentu. Powinnaś obstrykać wszystkie tymczasy w Poznaniu. Na Twoich zdjęciach świnka wygląda tak jak w naturze. :like:
Bo ja już tak miałam przy dwóch świnkach z forum które wzięłam, że byłam mocno pozytywnie zadziwiona jaka świnka do mnie przyjechała, że jest aż tak śliczna (co oznacza, ze zdjęcia nie oddawały do końca tego).
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Czy James lub Florek to typy spokojnych czy zwariowanych świnek?
Bardzo poszukuje spokojnej świnki!!!
Nejvii

Post autor: Nejvii »

James w DS! :)
Florek to raczej prosiaczek z charakterem..
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Cudownie! :jupi: Moze przynajmniej po nocach mi sie trio nie bedzie snilo :lol: Mam nadzieje, ze DS zdecyduje sie na watek na forum, zeby moc podgladac :D
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Czyli Jamesa już niema do adopcji :cry:
A Florek to mały rozrabiaka?
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Florek na razie jest małym dzikuskiem. Uspokaja się na kolanach, ale w klatce ciężko go złapać. W stadzie był po środku pomiędzy dominującym Jamesem, a maluchem Wicherkiem.
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

I nikt nie chce tego najpiękniejszego - agutka? :shock:
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Ja wlaśnie zastanawiam się nad adopcją świnki, mam już jedna samczyka nazywa się Franek i właśnie myślałam nad Florkiem. Myślę by sie dogadi, choć jest dużo młodszy, bo mój samczyk ma ponad rok. Z twojego opisu zachowań przypomina Franka jak był młodszy. Co sądzisz na ten temat Nejvii?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”