Schronisko Wrocław - Gryzonie i inne
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Schronisko Wrocław - Gryzonie i inne
Jakie piękne, przerażone biedactwo
-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
Kochana dzisiaj odbieramyverba pisze:http://www.dla-ciebie.eu/node/3040
Ma być u mnie, ale nic nie wiem o tym, że ją dziś odbieram
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
samiczka?
Z tego co wiem to ja ją jutro odbieram i najchętniej od razu podrzuciłabym do Ciebie , zadzwonię jutro i pogadamy.lubię pisze:Ma być u mnie, ale nic nie wiem o tym, że ją dziś odbieram
Jest taka sytuacja z odbiorem gryzoni
Pieklą się klienci którzy widzą że jest świnka królik czy coś innego, my mówimy że jest na kwarantannie do tego i tego dnia , klient przychodzi po kwarantannie w wyznaczonym dniu a np. świnki nie ma. Pieklą się że skoro kwarantanna i data wydania ustalona to dlaczego poszła przed terminem. Mamy z tym problemy i dlatego każdy gryzoń będzie siedział całą kwarantannę bez możliwości wydania wcześniej. Niestety były już takie przykre sytuacje dla nas a nie sa potrzebne zadymy o to że wydawane są wcześniej.
Po kwarantannie kto pierwszy ten ma gryzonia
Przykro mi że w taki sposób ale to my obrywamy od klientów nikt inny za nas
Pieklą się klienci którzy widzą że jest świnka królik czy coś innego, my mówimy że jest na kwarantannie do tego i tego dnia , klient przychodzi po kwarantannie w wyznaczonym dniu a np. świnki nie ma. Pieklą się że skoro kwarantanna i data wydania ustalona to dlaczego poszła przed terminem. Mamy z tym problemy i dlatego każdy gryzoń będzie siedział całą kwarantannę bez możliwości wydania wcześniej. Niestety były już takie przykre sytuacje dla nas a nie sa potrzebne zadymy o to że wydawane są wcześniej.
Po kwarantannie kto pierwszy ten ma gryzonia
Przykro mi że w taki sposób ale to my obrywamy od klientów nikt inny za nas