Ostatnie pozdrowienia od Darwinka z Gorzowa
Moderator: pastuszek
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Pozdrowienia od Darwinka z Gorzowa :)
Buziaczki dla Darwinka i też czekam na 

wybaczcie ale nie będę fotografowała tego bałaganu
) Darwin pokaże może mordeczkę jak już będą do tego warunki, teraz nawet nie wiem gdzie aparat 
Dziś dałam Darwinowi pomidora to tak na niego zgrzytał zębami że mu go zabrałam. Za chwilę znów go dostał to wbił w niego zęby, przesunął i znów zgrzytał. Przypuszczam że nagryzł go żebym mu nie zabrała bo kto takie lizane chce
)
Nauczył się też, że jak mąż coś gotuje to mu skapnie coś dobrego i teraz tylko mąż ziemniaki obiera i już musi coś dla Darwinka znaleźć
Dzięki za odwiedzenie naszego wątku, pozdrawiamy

Dziś dałam Darwinowi pomidora to tak na niego zgrzytał zębami że mu go zabrałam. Za chwilę znów go dostał to wbił w niego zęby, przesunął i znów zgrzytał. Przypuszczam że nagryzł go żebym mu nie zabrała bo kto takie lizane chce

Nauczył się też, że jak mąż coś gotuje to mu skapnie coś dobrego i teraz tylko mąż ziemniaki obiera i już musi coś dla Darwinka znaleźć

Dzięki za odwiedzenie naszego wątku, pozdrawiamy
Poczekamy
A kto wie, może jak będzie ciepło to się z oxi wprosimy heheheheh 

Wy już tak mi grozicie ze dwa lata nie?paprykarz pisze:PoczekamyA kto wie, może jak będzie ciepło to się z oxi wprosimy heheheheh

hmmm a pomieszczę tą bandę? wiesz, uprzedź tylko ile osób w przybliżeniu, 50? 60? może lepiej sale wynająć? :DD
no to mam szczęście, bo ciężko zgrać wszystkich
)
a tak serio to Agnieszko czekam na Was
mam nadzieję, że znajdziecie trochę czasu i mnie odwiedzicie 

a tak serio to Agnieszko czekam na Was