aaaaa no ja w przypływie szczęścia, o WPA zapomniałam klatka i mebelki też by się przydały....racja.
To Gosi życzymy udanych zakupów
W gorącej wodzie kąpana jestem i już chciałabym zobaczyć poczochrańców w nowym domku...
Tagi i Orko- zamieszkali u Gosi w Wrszawie
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Tagi i Orko [Sztum]- rezerwacja:)
No.. przygotowania do adopcji- to kupowanie i oczekiwanie na świnki też ma swój urok
Byle nie za długo z tym czekaniem, wiadomo.
Byle nie za długo z tym czekaniem, wiadomo.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Oj tak, przygotowania idą całą parą, klatka już czeka
Nie możemy się doczekać nowych członków rodziny.
Oraz trzymajcie kciuki za WPA
Nie możemy się doczekać nowych członków rodziny.
Oraz trzymajcie kciuki za WPA
u mnie była Beatrycze na WPA...tak mi się spodobało, że nie mogę się doczekać kolejnej wizyty. Ciastem kuszę i czekam
Trzymam kciuki za Twój egzamin świńskości
Jeśli Tagi i Orko tak samo rozpieszczeni jak inne świnki od Silje, to przyda się hamak
Trzymam kciuki za Twój egzamin świńskości
Jeśli Tagi i Orko tak samo rozpieszczeni jak inne świnki od Silje, to przyda się hamak
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Oni też mają hamak, ale na razie więcej siedzą pod, niż na.
Już nawet wiem, kto pójdzie na WPA- Sempreverde . Dzięki wielkie, że sie zgodziła, choć wcale nie ma po drodze
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
hehe no wcale nie ma po drodze
Hihi jeśli Sempre u Ciebie będzie, to mam małe podpowiedzi zabezpieczony wybieg przed kablami i bezpieczne przejście z klatki na wybieg...
hihih, Maryś, mam nadzieję, że mnie nie ukatrupisz haha i wspólny wypas dalej aktualny
Hihi jeśli Sempre u Ciebie będzie, to mam małe podpowiedzi zabezpieczony wybieg przed kablami i bezpieczne przejście z klatki na wybieg...
hihih, Maryś, mam nadzieję, że mnie nie ukatrupisz haha i wspólny wypas dalej aktualny
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Myślę, że Gosia wszystkie podpowiedzi chętnie przyjmuje do wiadomości
A co do hamaka, to odkąd im powiesiłam taki bardziej napięty- chętniej na nim leżą- zwłaszcza Tagi
Najczęściej w nocy- pewniej się czuje, kiedy myśli, że nikt nie widzi.
A co do hamaka, to odkąd im powiesiłam taki bardziej napięty- chętniej na nim leżą- zwłaszcza Tagi
Najczęściej w nocy- pewniej się czuje, kiedy myśli, że nikt nie widzi.
kuku jak tam, już po WPA? szykują się chłopcy do domku?
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak- WPA była przedwczoraj
Jeszcze parę rzeczy trzeba dokupić i chłopaki będą się zbierać do domku. Mamy możliwy transport za 2 tygodnie, ale nie do końca wiem, jak to wykonać, bo pracuję wtedy. Chyba, że się chłopaki u MAS przenocują . Myślimy.
Jeszcze parę rzeczy trzeba dokupić i chłopaki będą się zbierać do domku. Mamy możliwy transport za 2 tygodnie, ale nie do końca wiem, jak to wykonać, bo pracuję wtedy. Chyba, że się chłopaki u MAS przenocują . Myślimy.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
W przyszły weekend jedziemy do domu