Juno i Dydko DS
Moderator: silje
Re: Juno, Dydko i Bobo, czyli dzielna mama i demony;)[W-W]
Bobo nie dość, że cudny samczyk to jeszcze mi go do Antychrista porównują (co automatycznie kojarzy mi się z Pratchettem) Tak się nie robi
Jejku,jakie śliczne
Ich mamusia wygląda zupełnie jak moja Tośka może wstawię fotki
Ich mamusia wygląda zupełnie jak moja Tośka może wstawię fotki
Bobo już nie mieszka z mamą i siostrą - skończył miesiąc i doszedł do wniosku, że najwyższy czas spłodzić syna. Przeniosłam go do Borsuka - widok jedyny w swoim rodzaju Więcej można przeczytać w wątku chłopaków.
Re: Juno i Dydko - rezerwacja, komu Bobo? ;)[W-W]
Juno i Dydko najprawdopodobniej na początku roku trafią do nowego domu, gdzie czeka dom z wielkim tarasem i koleżanka Niespodzianek nie spodziewam się
Za to Bobo (i resztę chłopaków) od jutra przejmuje magdas, debiutujący DT
Za to Bobo (i resztę chłopaków) od jutra przejmuje magdas, debiutujący DT
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
No a jednak. Niby mamy umowę z Lilith88, że jak nikt go nie weźmie, to ona go rezerwuje, ale nie wydaje mi się, żeby to był dobry pomysł - ona ma charakternych, dominujących chłopaków, a ten smark myśli, że jest pomazańcem bożym i prędzej czy później obejmie we władanie wszystko i wszystkich, póki co po prostu wszystko mu się należy Więc raczej musi iść do bardzo spokojnego kolegi.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
No właśnie właśnie ja go chetnie wezmę bo jest piękny tyle że nie wiem co z tego wyjdzie w trakcie łączenia jak to taki słodki demon
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Mooożna jakieś Bobo-fotki?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Nowe maluchy się urodziły, to teraz wesoło jest
17 świń "Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało..."
W pierwszej dobie jest git i oby tak dalej, bo się skończę na samych wyjazdach do weta i z powrotem. Rozpiska co komu i kiedy, sprzątać na raty i pod żadnym pozorem nie liczyć świń - jakoś to będzie. Wodę mi dzisiaj wyłączyli i jak patrzę na dziury wzdłuż ulicy, to chyba nie wróci zbyt szybko Będzie dobrze, dam radę, dam radę i będzie dobrze...
W pierwszej dobie jest git i oby tak dalej, bo się skończę na samych wyjazdach do weta i z powrotem. Rozpiska co komu i kiedy, sprzątać na raty i pod żadnym pozorem nie liczyć świń - jakoś to będzie. Wodę mi dzisiaj wyłączyli i jak patrzę na dziury wzdłuż ulicy, to chyba nie wróci zbyt szybko Będzie dobrze, dam radę, dam radę i będzie dobrze...