Egh..jestem sługą tej poczochranej małpki...
Ogórka! Ogórka! Natychmiast dawaj mi ogórka! Jabłko? A co to jest? Chyba nie myślisz, że to zjem, to nie jest ogórek! Żądam ogórka!
Tu mnie głaszcz. Aha, tak, tak to rób. A teraz po karczku, ooo, właśnie tak mnie głaszcz po karczku. Duża, no chyba o czymś zapomniałaś?! O za uszkiem wygłaskać?! Nie odejdziesz, póki mnie dobrze nie wygłaszczesz!
Ja nie chcę do klatki, nie! nie! Nie złapiesz mnie! Jestem woooolnaaaa! No dobra, wsadziłaś mnie do tego więzienia -.- Myślisz, że nie przegryzę tych prętów? Ja nie dam rady?!
Messi - szczęśliwa świnka juz w nowym domu :D [Wwa]
Moderator: silje
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Re: Messi - szczęśliwa świnka [Bydgoszcz] wst. rez.
Czyli druga ogórkowa panienka będzie
Bardzo prosimy o trzymanie za WPa .
- Iza
- Kontakt:
WPA pozytywna w czwartek mała wybiera się w podróż życia, a jak tylko kurier dowiezie klatkę będzie mogła trafić do DS
Re: Messi - szczęśliwa świnka [Bydgoszcz] zarezerwowana
Messi dotarła cała do nas Teraz odpoczywa pod góra świeżutkiego sianka.
- Iza
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Messi - szczęśliwa świnka [Bydgoszcz] zarezerwowana
ooo, tak! Bo Messi to nie jest stworzonko łagodne i ciapowate, o nie!
Re: Messi - szczęśliwa świnka juz w nowym domu :D [Wwa]
No ona jest jedyna w swoim rodzaju.Na razie wystawiła do ogladania swój tyłeczek Psu nawet podejść nie wolno do klatki bo synek 3,5 roku krzyczy NIe,Nie Nie .Czyli ma swojego osobistego ochroniarza
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ja muszę o tym napisać, niech się świat dowie. Wiozłam dzisiaj to oto stworzenie przez pół Warszawy myśląc sobie "jejku, siedzi tam w tym sianie taka przerażona, same straszne dźwięki naokoło...".
Wsiadamy do tramwaju. A biedna mała świnka co? Kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! Zapiała na pół tramwaju, ja się rzucam ją ratować, bo może jej się coś dzieje, tylko co jej się może dziać w pudełku...? Dokopałam się do wystraszonego ale ciekawskiego pyszczka, dostałam liza w palec i Messi zaczęła zbierać się do wyjścia z pudła.
Co się nachichrałam, to moje. A, i mina pana na siedzeniu naprzeciwko, jak się prosię wydarło - bezcenna
Wsiadamy do tramwaju. A biedna mała świnka co? Kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! Zapiała na pół tramwaju, ja się rzucam ją ratować, bo może jej się coś dzieje, tylko co jej się może dziać w pudełku...? Dokopałam się do wystraszonego ale ciekawskiego pyszczka, dostałam liza w palec i Messi zaczęła zbierać się do wyjścia z pudła.
Co się nachichrałam, to moje. A, i mina pana na siedzeniu naprzeciwko, jak się prosię wydarło - bezcenna
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
Joaś to nam takie kwiki urządziła jak nasza sunia podchodziła do klatki.Oczywiście była tak zakopana ,że nawet jej nie widziała ale darła się tak,ze ja się przestraszyłam.Otwieram klatkę, a ta modelka co zrobiła ? Ziewneła i chciała na ręce.I tak około godz była tulona i głaskana przez 2 osobniki ludzkie. No i taka jest modelka.Z koleżanką się przywitała przez klatkę .I teraz zjadła i śpi. Jak na razie wszystko dobrze wygląda.