☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
śliwka

Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)

Post autor: śliwka »

Super klatka :ok:
Bibelotka

Post autor: Bibelotka »

Uwielbiam jak w klatce wszystko tak pięknie pasuje. Zakochałam się w tej klatusiiiii :love: bossssko
katiusha

Post autor: katiusha »

Martuś, anuleczko, śliwko, Bibelotko - dziękuję za uznanie twórczości mej :redface:
Rozpieszczamy, oj rozpieszczamy, bo jest kogo :love:

Dziś po zmieceniu bobków i podaniu do stołu, kilka fotek na szybko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Buziaki! :buzki:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ale mają mięciutko :D Też mam takie poidełko :D
anuleczka

Post autor: anuleczka »

... zadowolone, brykające świniaczki :love: Coś pięknego :buzki:
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

Urodę dziewczynek docenił także TVN http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/w ... 50491.html :yahoo:
katiusha

Post autor: katiusha »

Witajcie Kochani!

Długo nas nie było, bo żywot w biegu chwilowym odkładał naszą wizytę :x Cóż, celebrytki z TVN miały urwanie głowy z rozdawaniem autografów i wywiadami :102:

Jednakże żyjemy i mamy się bardzo dobrze :mrgreen:

Wczoraj Dziewczyny zostały wyprane w dr Seidelu. Nie robiłam fotek, bo rąk mi brakło... W sumie niby niezbyt im się podobało moczenie tyłeczków, ale z drugiej strony nie było źle. Po wysuszeniu nadszedł czas na podcięcie paznokci, które poszło bardzo sprawnie i w miłej atmosferze.
Laseczki patrzyły na mnie tylko pytającymi oczyma: "Czemu trzymasz mą łapkę??? Oświadczasz się??" :lol:
Ale nie wyrywały mi kończyn z ręki i cierpliwie podawały następne do pedicure'u.

A oto mała relacja dziewuch z wczorajszych i dzisiejszych poczynań:

"Witajcie! Wczoraj Duża pozwoliła nam nie spać do późna i obejrzeć film na DVD. Musiała jednakże podkręcić głośność, bo nie szanujemy obowiązku powstrzymania się od rozmów przy projekcji i gadałyśmy jak nakręcone. Do siebie i do Dużej. Czasem trzeba było na nią krzyknąć, gdy zawieszała się, i przestawała drapać nas za uszkami. Jak karnie zaczynała drapać, powracałyśmy do plotkowania.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przed południem miałyśmy czas na hasanie na sofie. Duża usiłowała zrobić nam zdjęcia, ale nawet tryb fotografowania w ruchu czasem nie dawał rady. Litościwie postanowiłyśmy czasem się zatrzymywać.

Obrazek
Obrazek

Aby nas spowolnić dała nam pietruchy. Ja Pola wciągałam grzecznie jak odkurzaczek, ale Nina postanowiła jeść kocyk...
No cóż, więcej dla mnie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Potem Nina zainteresowała się jadalnością aparatu. Też musiałam spróbować, może jest smaczny?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No i zostałam przyłapana z wywalonymi nóżkami. Ale co tam, paznokcie mam zrobione.

Obrazek

W tygodniu przemeblowanie naszego Hiltona, więc każemy Dużej trochę zdjęć zrobić.

Buziaki :buzki:
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

Ooo, nie mogę się napatrzeć, są przeurocze i tak dobrze trafiły :love: :buzki:
Rośnijcie zdrowo!
A tak z ciekawości, ile dziewczynki teraz ważą? Ich świński brat jest dzieckiem-olbrzymem :szczerbaty:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

one takie czyściutkie :love: że, aż pachną przez monitor :buzki:
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Piękne dziewczyny! Przychodzą do Ciebie się tulić? Bo takie to miziałabym cały czas, w zastępstwie, bo Bari i Filip zawsze uciekają. Chyba że mam coś do żarcia. Przesłodkie :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”