Gustlik(DS Gdańsk )___Janek (DS w Toruniu)
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Gustlik(DS Gdańsk )___Janek (DS w Toruniu)
Słodziaki
Podstawowy mebel, czyli hamak- jest
A nie boją się chodzić po tym pellecie? Najlepiej przykryć matą łazienkową, albo warstwą trocin, aby mieli mięciutko pod łapkami i żeby się pododermatitis nie przyplątało.
Bardzo się cieszę, że chłopaczki się oswajają Emilek chyba urósł już troszkę?
Wygłaskaj ich ode mnie
Podstawowy mebel, czyli hamak- jest
A nie boją się chodzić po tym pellecie? Najlepiej przykryć matą łazienkową, albo warstwą trocin, aby mieli mięciutko pod łapkami i żeby się pododermatitis nie przyplątało.
Bardzo się cieszę, że chłopaczki się oswajają Emilek chyba urósł już troszkę?
Wygłaskaj ich ode mnie
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT
Na szczescie sianko jest na pelecie, ogolnie wydaje mi się ze jest dość miękki ale co do trocin oczywiscie ze moge nimi jeszcze posypać podłoże Janek uwielbia hamak, Emilek jest jeszcze trochę wystraszony ale powoli się oswaja, zdjęć będzie więcej i oczywiście pogłaszczę małego jak i duzego Są cudowni! pozdrawiam!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Na pewno z dnia na dzień będą się coraz bardziej oswajać
U mnie Emilek w pierwszych dniach prawie nie wychodził spod hamaka, a u Ciebie już się przechadza, więc jest postęp
U mnie Emilek w pierwszych dniach prawie nie wychodził spod hamaka, a u Ciebie już się przechadza, więc jest postęp
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT
Jak widać futerka dobrze się sprawują. Duet wspaniale dobrany. Jeden milczy, drugi ćwierka. Jeden u góry, drugi na dole.
No chłopaki szykować się do następnej sesji, bo my jesteśmy bardzo zniecierpliwieni, prawda?
Julita wytarmoś futerka od nas
No chłopaki szykować się do następnej sesji, bo my jesteśmy bardzo zniecierpliwieni, prawda?
Julita wytarmoś futerka od nas
Futerka wytarszmoszone i gruchające pozdrowienia dla Was Miało być więcej zdjęć ale niestety mam ostatnio problemy ze zdrowiem, dopiero dziś jest lepiej, cały tydzień spędziłam na przeciwbólowych, ale odbiegam od tematu przesyłam kolejne zdjęcia
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Zdrowiej
Jak fajnie zobaczyć chłopaków - Emilek urósł trochę, a ten uśmiech Janka jest normalnie cudny
Jak fajnie zobaczyć chłopaków - Emilek urósł trochę, a ten uśmiech Janka jest normalnie cudny
zdjęcia chłopaków- Emil bardzo urósł, nie jest juz małą przestraszoną świnką, a Janek kocha hamakować i jak widac uwielbia też ciepłe, wełniane czapki
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Piękne chłopaki
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
jajć, ale śliczności. Zdjęcia z czapkami ekstra.