Włochacz?
Ja tam wolę Yogi`ego!
★Prawie kolorowe świnie szukają Ciebie! [Bdg/Wroc]★
Moderator: silje
Re: Prosiaczek i Yogi [Bydgoszcz]
Chłopcy mają się dobrze, obaj charakterki mają, ale trzymają się mimo drobnych spięć razem.
Przytyło się lekko - nawet wagi nie potrzeba- widać gołym okiem, że brzuszki rosną!
Stan ząbków Prosiaczka mnie martwi- jutro pójdziemy zrobić przegląd paszczy! Pewnie mu się to nie spodoba!
Przytyło się lekko - nawet wagi nie potrzeba- widać gołym okiem, że brzuszki rosną!
Stan ząbków Prosiaczka mnie martwi- jutro pójdziemy zrobić przegląd paszczy! Pewnie mu się to nie spodoba!
Wchodze tutaj po takim czasie a tutaj tak pusto
Gdzie ten domek dla chlopakow? Chociaz u Boe pewnie im dobrze
Gdzie ten domek dla chlopakow? Chociaz u Boe pewnie im dobrze
Też nie rozumiem, dwóch świetnych chłopów i nic....
Z drugiej strony szczyt sezonu urlopowego...
Miłości do mopów( ) nigdy nie miałam, ale Yogi... no, wszystko kwestia gustu, większość pewnie myśli dokładnie odwrotnie.
A ja białe labo-świnki!
Z drugiej strony szczyt sezonu urlopowego...
Miłości do mopów( ) nigdy nie miałam, ale Yogi... no, wszystko kwestia gustu, większość pewnie myśli dokładnie odwrotnie.
A ja białe labo-świnki!
Prosiaczek przegląd paszczy zniósł dzielnie, zęby w kiepskim stanie. Tragedii nie ma, ale trzeba za 2-3 tygodnie iść na kontrolę, jeszcze nie jest to stan, w którym zęby wymagałyby korekty, ale prawie...
Re: ★Kudłaczowo-białasowy team szuka swoich ludzi! [Bydgoszc
Chłopaki wakacujują u mnie do końca miesiąca
Mili Państwo, Panowie szukają nadal swoich Dużych i się niecierpliwią! Szukam domu, który będzie kochał, miział i karmił małych świnkowych towarzyszy
Prosiaczek
Yogi
Panowie potrzebują przestrzeni życiowej, są zgodni w klatce 100tce. Poza tym Prosiaczek zachowuje się baaardzo swobodnie na rękach, a nad Yogim pracujemy
Komu, komu, bo Prosiaczek i Yogi pójdą do innego domu!
Mili Państwo, Panowie szukają nadal swoich Dużych i się niecierpliwią! Szukam domu, który będzie kochał, miział i karmił małych świnkowych towarzyszy
Prosiaczek
Yogi
Panowie potrzebują przestrzeni życiowej, są zgodni w klatce 100tce. Poza tym Prosiaczek zachowuje się baaardzo swobodnie na rękach, a nad Yogim pracujemy
Komu, komu, bo Prosiaczek i Yogi pójdą do innego domu!
Re: ★Kudłato-białasowy team szuka swoich ludzi! [Bydgoszcz]★
Mi sie fotki nie wyswietlaja
Odeta TY masz niezly chlewik w domu
Odeta TY masz niezly chlewik w domu
Mam, oj mam!
W szczególności kudłaty Prosiaczek jest miziakiem, biały Yogi to panikarz. Chłopacy lubią pogadać ze sobą o miejscu w domu, czy leżaku. Dogadują się dość dobrze, bez dramatów
W szczególności kudłaty Prosiaczek jest miziakiem, biały Yogi to panikarz. Chłopacy lubią pogadać ze sobą o miejscu w domu, czy leżaku. Dogadują się dość dobrze, bez dramatów
Chłopacy nadal osamotnieni. Dziś powstanie prawdopodobnie jeszcze uwiecznienie ich pięknych futerek, tylko przed tym Prosiaczek musi przejść czesanie zęby chłopaka ładne